Home Promo Zašto je važno da osigurate svoje vozilo?

Zašto je važno da osigurate svoje vozilo?

by bifadmin

Ako ste barem i jednom imali situaciju da vas je neko udario i oštetio vaš automobil, ili je deo fasade pao i naružio izgled vašeg četvorotočkaša, onda znate koliko je važna polisa Kasko osiguranja!

U pitanju je najbolji način svoje vozilo i u situacijama kada o sudbini vašeg automobila ne odlučujete samo vi.
Kupovina Kasko polise u AMS osiguranju omogućiće vam nadoknadu štete na vozilu, bez obzira na to da li ste vi izazvali nezgodu, ili ste samo učesnik u nekoj nepredviđenoj situaciji. Važno je da polisu

osiguranja imate i kako biste na svaki put kretali sa jednom brigom manje – onom o automobilu. Isto tako, polisa Kasko osiguranja će vam značiti ukoliko vas neo “čukne” na parkingu, da nadoknadite i pokrijete eventualnu štetu.

Kasko polisa AMS Osiguranja pokriva troškove nastale štete usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i ukoliko je ugovoreno, krađe. Pored potpunog Kasko osiguranja, možete se odlučiti i za delimično i dopunsko Kasko osiguranje.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila može se ugovoriti pokrivenost od rizika krađe, krađe stakala na motornim vozilima, kao i utaje vozila. Ovo osiguranje moguće je zaključiti samo uz potpuno Kasko osiguranje.
Delimično Kasko osiguranje pokriva štetu loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja.

Važno je da znate i da štetu nastalu na vozilu ne sanirate dok se ne izvrši procena i prijava štete, a da naknadu štete možete ubrzati ukoliko odmah po nastanku štetnog događaja obavestite nadležne organe čime ćete upotpuniti prijavu odštetnog zahteva.

Podsećamo da uz kupljenu polisu Kasko osiguranja u AMS Osiguranju na poklon dobijate AMSS člansku karticu. Ova prilika se ne propušta!

Za sve dodatne informacije uvek se možete obratiti prijateljima iz AMS osiguranja na broj 0800 009 009 ili ih pronaći na njihovom sajtu .

 

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar