Home Promo TouchMenu, revolucionalna aplikacija za ugostiteljstvo, stiže u Srbiju

TouchMenu, revolucionalna aplikacija za ugostiteljstvo, stiže u Srbiju

by bifadmin

TouchMenu je pionir u digitalizaciji ugostititeljstva. Ugostitelji na aplikaciju mogu postaviti sve svoje ponude i usluge, a korisnicima su informacije dostupne skeniranjem QR koda, bez skidanja i instaliranja aplikacije i bez procesa registracije. Ukratko – savršeno.

Implementacija za hotele i restorane je izuzetno brza i laka. Može se završiti iz a samo par sati. Obuka zaposlenih je takodje jednostavna, jer im sve informacije i porudžbine stižiu u vidu poruka ne interfejs koji je izuzetno korisnički orijentisan.

Izmena sadržaja ponude je instant, što je u današnje vreme, posebno zbog nestabilnih cena namirnica, veliko olakšanje. Uštede koje se otvaruju samo na činjenici da se meniji više ne štampaju pri svakoj promeni su dovoljne da se korisnicima aplikacija isplati, a to je samo početak. Aolikacija smanjuje mogućnost za grečku pri poručivanju na kminimum, štedi vreme vaših zaposlenih i omogućava im da se posvete gostima na sasvim drugi način.

Sa druge strane, TouchMenu gostima pruža digitalno iskustvo koje je i za njih i za hotel praktičnije i održivije. Gosti mogu pristupiti informacijama i uslugama bez direktne interakcije sa zaposlenima u hotelu ili restoranu.

Korišćenjem QR kodova u hotelskim sobama, na recepciji, u restoranima, salama za sastanke i prostorima sa sadržajima za zabavu, pomaže se gostima da ostanu informisani, a svaka usluga je samo na klik od gosta. Mogućnosti za promociju dodatnih ponuda i sadržaja su ogromne.

Virtuelni konsijerž je savršen za poslovne i gradske hotele, rizorte, odmarališta i sve vrste restorana, prostora za sastanke i događaje, SPA i wellness centre.

Tim iza ovog prijekta su sjajni mladi ljudi, koje treba podržati.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar