Home Promo Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu počevši od 1. januara, preuzeće poziciju Rukovodećeg Partnera čitavog centralnog klastera CESA regiona

Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu počevši od 1. januara, preuzeće poziciju Rukovodećeg Partnera čitavog centralnog klastera CESA regiona

by bifadmin

Revizorsko – konsultantska kompanija EY sa ponosom najavljuje da će Ivan Rakić, Rukovodeći Partner kompanije EY za Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, od 1. januara postati i Rukovodeći Partner celog centralnog klastera u CESA regionu. Ovo je ujedno i prvi put da Partner iz Republike Srbije preuzima ulogu Rukovodećeg partnera celog klastera.

Kao novi Rukovodeći Partner, Ivan Rakić će biti zadužen za klaster od osam zemalja jugoistočne Evrope, koji pored Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine obuhvata i Češku Republiku, Slovačku, Mađarsku, Hrvatsku i Sloveniju. U regionu ima gotovo 5.000 zaposlenih, a godišnji promet koji ove države ostvaruju iznosi preko 300 miliona dolara.

„U svojoj novoj ulozi, trudiću se da radim na daljem nastavku uspešnog razvoja i učvršćivanja pozicije kompanije EY kao lidera u sektoru savetodavnih usluga u regionu. Moj fokus će biti na još većem ulaganju u naše zaposlene u celom regionu, jer je to jedini i pravi put ka ostvarenju globalne vizije i misije kompanije EY – stvaranje boljeg poslovnog okruženja“ izjavio je Ivan Rakić.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar