Home Promo Balkan Biznis Forum 2024 – Povezivanje Lidera, Kreiranje Uspeha!

Balkan Biznis Forum 2024 – Povezivanje Lidera, Kreiranje Uspeha!

by bifadmin

Balkan Business Forum 2024 (BBForum), sinonim za poslovnu izvrsnost i liderstvo, najavljuje spektakularni događaj , 25. aprila 2024. u MTS Dvorani u Beogradu.

Sledećeg dana, 26.aprila 2024, će se održati celodnevni WORKSHOP sa Matthew Cross, “ LEADERS’ GPS – Hoshin Success Compass ™ “ za Top performere i Elitne Lidere, PRVI PUT u Beogradu. Workshop je za samo 50 elitnih performera.

Ovaj WORKSHOP vam omogućava da otkrijete “tajne” koju primenjuju lideri u Fortune 100 kompanijama, olimpijski sportisti, kao i vrhunski izvođači u drugim oblastima, uključujući holivudske glumce i poznate umetnike.

Ovogodišnji Forum obećava jedinstveno iskustvo sa inovativnim metodologijama i stručnjacima iz svetskih kompanija. Pripremite se za vrhunsku poslovnu avanturu sa revolucionarnim novim perspektivama o liderstvu, inovacijama i poslovnom uspehu.

Balkan Biznis Forum će okupiti najpoznatije regionalne lidere iz sveta biznisa, inovacija i preduzetništva, nudeći učesnicima jedinstvenu priliku da dobiju uvid u najnovije svetske trendove, metodologije i strategije koje će oblikovati budućnost regionalnog i globalnog biznisa.

Ova nezaobilazna međunarodna konferencija pružiće jedinstvenu priliku za povezivanje sa uspešnim pojedincima, deljenje iskustava i stvaranje nezaboravnih poslovnih prilika.

Program za BBForum 2024 je pravo osveženje u poslovnom svetu. Sa novim i korisnim metodologijama, program je na preseku biznisa, inovacija i kreativnosti. Naši govornici su poslovni vizionari, kreativci i pioniri novih metodologija. Pripremite se za inspiraciju koja će transformisati vaš profesionalni i lični život!

Šta čini Balkan Biznis Forum posebnim?

• Matthew Cross, vodeći američki strateg koji se na listi American Fortune 100 nalazi među vodećih 100 stratega u svetu, za čija predavanja se u New York-u uvek traži karta više, donosi vam novu revolucionarnu metodologiju „LEADERS’ GPS – Hoshin Success Compass ™“. Ova radionica vam otvara vrata sveta lidera u Fortune 100 kompanijama, olimpijskih sportista i holivudskih zvezda.

• Suzie Lewis, osnivač „Transform for Value“, bivši AIRBUS GROUP lider, podeliće svoje iskustvo u razvoju inovativnih liderskih rešenja koja su usklađena sa promenljivom korporativnom kulturom i poslovnim prioritetima. Njeno ime je sinonim za inovacije, liderstvo i transformaciju u poslovnom svetu. Očekujte inovativne strategije za uspeh u poslovanju.

• Dr Laurence Hillman, koautor Archetypes at Work™ metode. Kroz inspirativni susret s jednim od najuticajnijih mislilaca savremenog doba, otkrijte svet Archetypes at Work™ metode. Laurence će vas voditi kroz proces razvoja lidera spremnog za izazove u budućem kompleksnom poslovnom okruženju, pružajući vam alate za oblikovanje kreativnog i produktivnog tima.

• Gerti Saumer, Zdravlje uma u fokusu. Ekspert za mentalno zdravlje i emocionalne veštine, izvršni trener i savetnik za neuronauku. Kroz Saumer Mental Health GmbH, Gerti pruža inovativna rešenja za očuvanje mentalnog zdravlja i razvoj rezilijentnosti u kompanijama.

Zašto prisustvovati:

Balkan Biznis Forum 2024 će biti epicentar poslovnih dešavanja, mesto gde se stvaraju nove ideje koje ukoliko se primene pretvaraju se u profesionalni i lični uspeh.

Kao sastavni deo programa biće realizovana i ekskluzivna panel diskusija “INSPIRATIVNI LIDERI REGIONA” koja će okupiti regionalne stručnjake iz relevantnih oblasti, koji će zajedno dati odgovore na aktuelne biznis teme.

Ne propustite priliku da budete deo ove nezaboravne poslovne avanture! Kupovinom karte za Balkan Biznis Forum, otvarate vrata ne samo ka najnovijim informacijama i trendovima, već i ka ekskluzivnom druženju sa regionalnim liderima i preduzetnicima, širenju mreže saradnika i stvaranje korisnih poznanstava. A sve to u prijatnoj atmosferi, uskusnoj hrani i specijalnim iznenađenjima za koje su se posebno pobrinuli partneri događaja.

Kako da obezbedite svoje mesto?

Ulaznice za Balkan Biznis Forum 2024 su u prodaji, broj mesta je ograničen! Kupite svoju kartu danas na www.bbforum.rs i rezervišite svoje mesto među liderima i vizionarima!

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar