Home Promo Dr. Oetker predstavio novitet u asortimanu – čokolade za jelo i kuvanje

Dr. Oetker predstavio novitet u asortimanu – čokolade za jelo i kuvanje

by bifadmin

Kompanija Dr. Oetker je novinarima predstavila nove proizvode – Mlečnu i Crnu čokoladu za jelo i kuvanje. Svi prisutni su se uverili u fantastičan ukus i višestruku upotrebu Dr. Oetker čokolada.

Goste je pozdravio generalni direktor Sanjin Laganin koji je podsetio da su ovi proizvodi još jedan pokazatelj da zajedno sa potrošačima Dr. Oetker radi na „kreiranju ukusa doma“ i da je kompanija uvek vođena ciljem da ponudi najbolja iskustva uživanja u hrani.

„Receptura za naše čokolade je razvijena u Srbiji, od strane našeg Razvojnog tima koji je sarađivao sa vodećim ekspertima i poznavaocima iz sveta čokolada. Kvalitet je već godinama naš najbolji recept, što smo imali u vidu kod uvođenja čokolada u asortiman. Kompanija Dr. Oetker u svojim proizvodima koristi kakao prah, čokoladu i čokoladne proizvode isključivo iz obnovljivih izvora, što potvrdjujemo sertifikacijom od strane Rainforest Alliance, kao i palmino ulje koje se nabavlja isključivo od RSPO sertifikovanih dobavljača.“, rekao je Sanjin Laganin, generalni direktor kompanije Dr. Oetker u Srbiji.

Bogati Dr. Oetker asortiman je sada upotpunjen čokoladama kao neizbežnim sastojkom brojnih recepata za čokoladne poslastice. Obe čokolade dolaze u pakovanju od 150g, praktične su kako za konzumaciju, tako za pripremu omiljenih čokoladnih poslastica. Mlečna čokolada sadrži 33% kakao-delova, dok je Crna čokolada posna, pogodna za vegane i sadrži 46% kakao-delova. Kartonska ambalaža, koja se koristi u transportne svrhe, kao i pakovanje u kojem su Dr. Oetker čokolade je 100% reciklabilna. Ovo je u skladu sa Dr. Oetker vizijom o odgovornom poslovanju i očuvanju životne sredine.

Dr. Oetker u Srbiji u ponudi trenutno ima preko 150 proizvoda, i neprestano se radi na daljim inovacijama i uvođenju novih proizvoda koji prate savremene trendove.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar