Home Promo Da li ste se prijavili na konkurs „ESG Lideri “?

Da li ste se prijavili na konkurs „ESG Lideri “?

by bifadmin

Preostalo je još šest dana do završetka prvog konkursa „ESG Lideri“, gde sve kompanije, organizacije i pojedinci mogu da se prijave i pokažu svoje inovativne ideje i projekte koji promovišu zeleni razvoj i odgovorno poslovanje.

Ovaj konkurs predstavlja priliku za promovisanje modernog liderstva koje se zasniva na ESG standardima – zaštiti životne sredine, održivim socijalnim politikama i odgovornom upravljanju.

Učesnici će imati priliku da se istaknu kao lideri u oblasti održivosti i da budu nagrađeni za svoj trud i angažman na polju primene ESG principa. Stručni žiri sastavljen od eksperata iz različitih oblasti će oceniti sve prijave i odabrati pobednike u četiri osnovne kategorije: Strategija, Inovacije, Obrazovni program i Lider u održivom razvoju.

Prijave su otvorene do 22. aprila 2024. godine, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem zvaničnog sajta konkursa www.pwc.rs/sr/esg-lideri. Učešće je besplatno, a rezultati će biti objavljeni krajem maja na svečanoj ceremoniji dodele nagrada.

„Ne propustite priliku da pokažete svoju posvećenost održivom razvoju i da budete deo globalne vizije održivih rezultata. Prijavite se na konkurs „ESG Lideri“ i inspirišite druge na odgovorno poslovanje i primenu ESG standarda. Vaša priča može biti ključna u stvaranju pozitivnih promena za budućnost, “ istakla je Teodora Pasulj, menadžerka za ESG usluge u kompaniji PwC Srbija.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar