Home Promo Ekskluzivno partnerstvo CBS International i globalne grupacije Cushman & Wakefield i na tržištu Austrije

Ekskluzivno partnerstvo CBS International i globalne grupacije Cushman & Wakefield i na tržištu Austrije

by bifadmin

 Globalna konsultantska kuća za nekretnine Cushman & Wakefield potpisala je ekskluzivni partnerski ugovor sa regionalnim liderom kompanijom CBS International o širenju poslovanja na tržište Austrije.

Pružajući konsultantske i usluge posredovanja na polju komercijalnih nekretnina, dve kompanije potvrdile su partnerstvo koje se temelji na višegodišnjoj uspešnoj saradnji, s obzirom na to da je CBS International partner Cushman & Wakefield Grupe u Srbiji i Crnoj Gori od 2018. godine, a u Hrvatskoj od 2019. godine.

Kompanija CBS International koja broji skoro 400 zaposlenih poslovaće u Austriji kao Cushman & Wakefield CBS International, a kancelariju u Distriktu 1010 u Beču, koju predvodi direktor Tomas Šanda, čini tim lokalnih real estate eksperata specijalizovanih za sve oblasti brokerskih i konsultantskih usluga, počev od posredovanja i zastupanja klijenata i investitora, procena vrednosti, investicionog savetovanja, upravljanja projektima, upravljanja i održavanja nepokretnosti, kao i specijalizovanog tržišnog istraživanja.

Direktor CBS International grupacije, u čijem je sastavu sada i austrijski Cushman & Wakefield CBS International, Dragan Radulović, izjavio je: „Naše dugogodišnje partnerstvo sa Cushman & Wakefield Grupom obeležilo je još jednu prekretnicu u zajedničkom širenju na jedno od najjačih evropskih tržišta. Ekspanzija i sinergija internacionalnih ekspertiza i samo prisustvo u Austriji, u srcu Centralne Evrope, dodatno unapređuje našu sposobnost da pružimo specijalizovanu podršku našim internacionalnim klijentima, kao i nivo usluge nemerljive vrednosti. Ostajemo posvećeni prilagođavanju naših usluga kako bismo nepogrešivo odgovorili individualnim i specifičnim potrebama klijenata, trudeći se da dosegnemo i prevaziđemo njihova očekivanja.”

Colin Wilson, generalni direktor za EMEA Region u okviru Cushman & Wakefield Grupe, izjavio je: „Zadovoljstvo nam je što produbljujemo uspešan odnos sa kompanijom CBS International i širimo dostupnost naših usluga na jedno izuzetno značajno evropsko tržište na kojem ranije nismo imali prisustvo pod našim brendom. Ovo ekskluzivno partnerstvo koristi kako lokalnim tako i globalnim klijentima koji dobijaju pristup našoj globalnoj mreži i lokalnom znanju.”

O CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe

CBS International je deo Cushman & Wakefield Grupe, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nepokretnosti, koja broji više od 52.000 zaposlenih u više od 60 zemalja širom sveta.

Kao regionalni lider, CBS International već 17 godina posluje na tržištu nepokretnosti u Srbiji sa impresivnim rezultatom, pružajući zaokružen spektar usluga, uključujući izdavanje i prodaju kancelarijskog prostora, izdavanje i prodaju maloprodajnog prostora, izdavanje i prodaju stambenog prostora, izdavanje i prodaju industrijskih objekata i zemljišta, investicione nepokretnosti, procene vrednosti i razvojni konsalting, istraživanje tržišta, upravljanje projektima, upravljanje i održavanje nepokretnosti i marketing. CBS Grupa vodi operativne kancelarije na 4 tržišta pored Srbije, uključujući Austriju, Hrvatsku, Crnu Goru i Severnu Makedoniju. Za više informacija posetite www.cw-cbs.rs

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar