Home Promo Najavljen film „Grozan je 4“ i predstavljen Happy meal igračkice

Najavljen film „Grozan je 4“ i predstavljen Happy meal igračkice

by bifadmin

Danas je u McDonald’s restoranu na Terazijama održana konferencija za medije povodom najave filma „GROZAN JA 4“ (DESPICABLE ME 4), kao i igračkica inpirisanih ovim filmom u okviru McDonald’s Happy Meal obroka.

Konferenciji su prisustvovali glumci Mina Lazarević (glas Lusi) i Marko Marković (glas Grua) koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog filma.
Premijera filma GROZAN JA 4 biće održana u subotu 22. juna u bioskopu Cineplexx 4D Delta City u čak dve projekcije: sinhronizovana 3D od 18:15 časova i titlovana 2D od 19 časova!
O FILMU: Prošlo je 7 godina od poslednjeg „GROZAN JA“ filma. Omiljeni svetski superzlikovac Gru, koji je postao agent Lige protiv zlikovaca, vraća se u uzbudljivu, smelu, novu eru haosa Malaca u Iluminejšnovom filmu „GROZAN JA 4“.
Nakon filma „MALCI 2 – GRUOV POČETAK“, fenomenalnog letnjeg blokbastera studija Iluminejšn 2022. godine, koji je zaradio skoro milijardu dolara širom sveta, najveća globalna animirana franšiza u istoriji sada počinje novo poglavlje kada Gru (Stiv Karel/Marko Marković) i Lusi (Kristen Vig/ Mina Lazarević) i njihove devojčice — Margo (Miranda Kozgrov/ Mina Nenadović), Edit (Dana Gajer/ Mina Ivanović) i Agnes (Medison Polan/Maša Nikolić) — dobijaju novog člana porodice, Grua mlađeg, kome je namera da muči svog oca.
Gru se suočava sa novim neprijateljem Maksimom Le Malom (Vil Ferel/ Branislav Jevtić) i njegovom fatalnom devojkom Valentinom (Sofija Vergara/ Dušica Novaković), a porodica je primorana da beži.

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove dali Džoi King (Brzina metka), dobitnik Emija Stiven Kolbert (Šou Stivena Kolberta) i Kloi Fajnmen (Saturday Night Live). Pjer Kofin se vraća sa legendarnim glasom Malaca, a nominovani za Oskara Stiv Kugan/Dragan Vujić vraća se kao Sajlas.

O HAPPY MEAL IGRAČKICAMA: Posle više od 10 godina stvaranja nezaboravnih iskustava franšiza Grozan ja i Malci u McDonald’s-u, Happy Meal se ponovo ujedinio sa urnebesnim moćnim miljenicima za film Grozan ja 4! Veća i smelija nego ikada, Liga protiv zlikovaca (LPZ) poziva kupce Happy Meal-a da se pridruže Malcima, kako bi pomogli Gruu u borbi protiv sila zla!

Happy Meal daje fanovima priliku da poseduju svog neverovatnog Malca. Ovaj Happy Meal program uključuje neka nova lica, uključujući pit posadu, LPZ i Mega Malce. Nakon što nekoliko običnih Malaca testira super – duper serum, evoluiraju u Mega Malce dajući im sposobnosti poput super rastezanja, letenja i neverovatne snage.

Asortiman uključuje 12 zanimljivih igračaka Malaca napravljenih od održive plastike i jednu knjigu. Svake nedelje deca će imati tu sreću da dobiju nekog od Malaca. Deca mogu da rastavljaju svog Malca, menjaju delove i prave jedinstvene Malce kako bi stvorili super jaku pit posadu ili LPZ Malca sa laserskim očima! Svaki Malac dolazi sa LPZ karticom misije koja otključava digitalno iskustvo.

LPZ-u su potrebni ljubitelji Happy Meal-a da bi pomogli u preuzimanju misije hvatanja, skrivanja i vraćanja Happy Meal osmeha tamo gde mu je mesto!

Igračkice će biti dostupne u svim McDonald’s restoranima širom Srbije od petka, 21.juna 2024.
Od 23. juna, u našim bioskopima, film „GROZAN JA 4“ prikazivaće se u 2D i 3D formatu, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar