Home Promo Za zaposlene u Lidlu još jedan finansijski podsticaj

Za zaposlene u Lidlu još jedan finansijski podsticaj

by bifadmin

Zaposlene u kompaniji Lidl Srbija očekuju dobre vesti na leto – jednokratni finansijski podsticaj biće isplaćen na račune svih zaposlenih na operativnim pozicijama u prodaji i logistici zajedno sa avgustovskom zaradom.

Kompanija na ovaj način još jednom pokazuje da su konkurentne zarade, finansijski podsticaji i brojni benefiti koje Lidl pruža ključ za uspeh i zadovoljstvo zaposlenih.

Jednokratni podsticaj u visini od 50.000 dinara koji zaposlene očekuje sa avgustovskom platom pružiće partnersku podršku poslodavca nakon leta i godišnjih odmora. Pravo na ovaj podsticaj imaju sve koleginice i kolege na operativnim pozicijama u prodaji i logistici koji su trenutno zaposleni, kao i svi novi članovi velikog Lidl tima koji se u kompaniji zaposle do 31. jula ove godine. Konkurentni uslovi rada i mnogobrojni benefiti koje Lidl nudi imaju za cilj povećanje zadovoljstva zaposlenih, kao i mogućnost da postignu balans između privatne i poslovne sfere života.

Pored gore navedenog, početkom godine, Lidl je svojim zaposlenima u prodaji najavio paket benefita koji obuhvata povećanja osnovne zarade, čak dva puta u ovoj godini, u martu i u septembru, dok su zaposleni u logistici pored martovskog povećanja zarade dobili i bonus sistem nagrađivanja.

Svi Lidlovi zaposleni imaju i druge jednokratne finansijske isplate tokom godine i uplate sredstava na Lidl kartice u iznosu do čak 50.000 dinara na godišnjem nivou, dok zaposleni u prodaji i logistici od ove godine imaju i finansijski dodatak za godišnji odmor u iznosu od 24.000 rsd, koji je isplaćen u junu. Uzimajući u obzir da je Lidl Srbija kao trgovinski lanac specifičan po tome što zaposlenima na operativnim pozicijama u prodaji i logistici prilikom zaposlenja ugovorom unapred garantuje godišnja povećanja zarade do navršene četiri godine na datoj poziciji, zaposleni Lidla u samo godinu dana zabeležiće značajnu razliku u svojim ukupnim primanjima.

Lidl kao poslodavac je poznat i po konkurentnim uslovima rada: atraktivnim zaradama, plaćenim svakim minutom rada, petodnevnoj radnoj nedelji sa 24 dana godišnjeg odmora i drugim. Takođe, kompanija nudi i široku paletu benefita od kojih su neki: privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve zaposlene, godišnji sistematski pregled, rad od kuće za radna mesta na kojima je to moguće, a jedan od novijih Lidl benefita je i Program podrške zaposlenima, odnosno besplatna stručna podrška iz oblasti prava, psihologije i finansija.

Da je kompanija Lidl Srbija među najboljim poslodavcima u regionu, nedavno je potvrđeno i od strane SELECTIO Grupe, vodeće grupe za savetovanje u ljudskim resursima koja sertifikacijom izdvaja najuglednije poslodavce u regionu i koja je kompaniji dodelila četvrtu godinu za redom sertifikat „Employer Partner“. Lidl je opisan kao radno mesto na kojem se zaposleni razvijaju i čine jedan tim, gde za svakog važe ista pravila koja podrazumevaju podršku poslodavca od prvog radnog dana.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar