Home Promo Kako izbeći rizike u poslovanju i značajno poboljšati rezultate?

Kako izbeći rizike u poslovanju i značajno poboljšati rezultate?

by bifadmin

U savremenom poslovnom okruženju gde je konkurencija sve oštrija, a ekonomski izazovi veći, imati pristup relevantnim i preciznim informacijama je od suštinskog značaja za razvoj i tok poslovanja.

Bilo da ste preduzetnik, menadžer, investitor ili analitičar, praćenje aktivnosti svih privrednih subjekata sa kojima poslujete ili sa kojima potencijalno želite da ostvarite saradnju, predstavlja preduslov za brzo donošenje ispravnih odluka i minimiziranje poslovnih rizika. Ekspanzijom tehnologije podaci su postali vredna imovina kompanija, a sposobnost utilizacije podataka njihova kompetitivna prednost.

Precizno informisanje je ključ donošenja ispravnih poslovnih odluka

Znati kako doći do najažurnijih i najrelevantnijih informacija je ključna strategija za povećanje konkurentske prednosti i profitabilnosti kompanija, kao i za eliminisanje aktivnosti koje ne doprinose poslovnoj učinkovitosti, odnosno profitabilnosti. Bolja dostupnost informacija smanjuje neizvesnost i omogućava donošenje odluka na osnovu pouzdanih podataka što utiče na smanjenje stepena rizika i potencijalnijh troškova, a istovremeno i na povećanje prihoda. Zato savremeno poslovanje nameće praćenje razvoja tehnike i tehnologije koje kroz inovativne, razumljive i ažurne sadržaje značajno skraćuju vreme dobijanja informacija od značaja za poslovanje.

Međutim, momentalni pristup informacijama, koje je putem internet pretrage veoma teško ili gotovo nemoguće pronaći, a igraja veliku ulogu u uočavanju prilika za poslovni uspeh i izbegavanje nepotrebnih rizika, kompanijama oduzima previše dragocenog vremena, donosi ogroman stres zbog neizvesnosti i rizik donošenja odluka samo na osnovu iskustva. Zato danas u biznis svetu postoje posebno dizajnirane platforme koje nude informacijame koje su od vitalnog značaja za procenu finansijske stabilnosti i poslovne reputacije svake kompanije.

Iskoristite analitičke alate za dubinsku analizu poslovanja i finansijskih trendova na tržištu

Po ugledu na svetske agencije, platformu koja može da zadovolji potrebe svakog korisnika, bilo da je u pitanju jednostavno pretraživanje informacija ili kompleksna analiza tržišta, izgradila je bonitetna kuća CompanyWall Business koja, iako incijalno osnovana u Londonu, danas predstavlja lidera u pružanju finansijskih podataka za sve kompanije u Srbiji i regionu.

Na jednostavan, ali još važnije pouzdan način, pristupom portalu bonitetne kuće CompanyWall Business, klijenti dobijaju detaljne finansijske izveštaje. Ti izveštaji uključuju bilanse stanja, bilanse uspeha i izveštaje o tokovima gotovine, informacije o kreditnom rejtingu kompanija, pregled istorije poslovanja uključujući i informacije o sudskim sporovima, blokadama računa, vlasničkoj strukturi, informacije o nekretninama i druge relevantne podatke svih kompanija u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Hrvatskoj.

CompanyWall Business – Pouzdan partner za finansijske informacije u Srbiji i regionu

Podaci na portalu CompanyWall Business ažuriraju se svakodnevno kako bi u realnom vremenu pružili kompletnu finansijsku sliku svih preduzeća. Podaci o bonitetu i bonitetne ocene su neophodan ekonomski instrument koji se koristi u savremenom poslovnom svetu kako bi pozicionirao kompanije u skladu sa njihovim poslovanjem. Oslanjajući se na CompanyWall izveštaje, bonitetne ocene i sertifikate, mnogi privredni subjekti, firme, ali i državne institucije mogu da naprave kategorizaciju i procenu potencijalnih partnera, a svojim kompanijama obezbede sigurno poslovanje koje je uvek korak ispred konkurencije.

Tim ekonomskih stručnjaka CompanyWall Business zadužen je za evaluaciju boniteta svih kompanija na osnovu zvaničnih podataka koji su dostupni zahvaljujući dugogodišnjoji saradnji ove bonitetne kuće sa Agencijom za privredne registre (APR). Bonitetne ocene koje se izračunavaju na osnovu jasne metodologije i analize finansijskog izveštaja tačno pozicioniraju kompanije na tržištu i korisnicima platforme pružaju preciznu klasifikaciju razdvajajući pouzdane od nepouzdanih partnera, sa ciljem da svojim klijentima obezbede sigurnije poslovanje u ovim burnim vremenima.

CompanyWall Business počev od 2007. godine je izbor hiljade klijenata koji u ovoj bonitetnoj kući vide ključnog partnera za unapređenje poslovanja, povezivanje sa klijentima, analizu konkurencije i saradnika, ali i za procenu budućeg poslovanja. Jednostavnom registracijom možete iskoristite pun potencijal platforme CompanyWall Business, koja će vam omogućiti da lakše uočite priliku za mogući poslovni uspeh, a rizik poslovanja svesti na minimum.

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar