Home Promo Više od 50 „JUTRO“ radnji širom Srbije

Više od 50 „JUTRO“ radnji širom Srbije

by bifadmin

U Mionici je osvanula nova “Jutro” radnja, pa će tako u Srbiji do kraja leta biti otvoreno ukupno više od 50 radnji u okviru ove METRO trgovačke franšize. Radnju su svečano otvorili predsednik opštine Mionica, Boban Janković, novi generalni direktor METRO-a u Srbiji, Nadir Kađi, direktor prodaje i operacija METRO-a, Dušan Čolović, i vlasnik „Jutro“ radnje i Mikula komerca, Milinko Subotić, sa porodicom.

Donedavno samostalna trgovačka radnja „Mikula komerc doo“, u vlasništvu Milinka Subotića, postala je deo franšize, uz potencijal da se i njegova preostala četiri tgrovačka objekta, na području opštine Mionica, pridruže „Jutro“ porodici.

„Milinko i njegova porodica razvijaju mali, samostalni, trgovački biznis još od 1996. godine, a naš su partner od 2011. Bez obzira na trendove u regionu, u Srbiji samostalni trgovci i dalje imaju veoma značajnu ulogu u održavanju i razvoju ne samo lokalnih zajednica u kojima rade, već i za celokupnu domaću ekonomiju, gde doprinose njenoj većoj raznolikosti i samim tim održivosti. METRO kao jedini pravi veletrgovac na srpskom tržištu, doživljava svoje profesionalne kupce kao poslovne partnere. Mali, nezavisni trgovci predstavljaju jednu od dve osnovne grupe profesionalnih kupaca sa kojima METRO sarađuje već skoro 20 godina, i ubeđeni smo da su programi poput „Jutro“ franšize odličan pokazatelj dugoročnog odživog razvoja ovih partnerstava“, izjavio je na otvaranju nove „Jutro“ radnje, Dušan Čolović, direktor prodaje i operacija u kompaniji METRO Srbija.

METRO je pokrenuo i novi sajt posvećen ovom programu, sa idejom da to bude svojevrstan hub u okviru kojeg zainteresovani samostalni trgovci mogu naći sve potrebne informacije. Na sajtu se nalaze svi detalji o franšizi, pogodnosti koje METRO nudi svojim partnerima, ali i brojni korisni saveti. Tako recimo, mali, nezavisni trgovci mogu da pogledaju posebnu sekciju sajta koju čine saveti koji se odnose i na upite oko započinjanja sopstvenog trgovačkog biznisa. Između ostalog na sajtu se mogu dobiti i korisna uputstva i adekvatan raspored koraka koje je potrebno sprovesti pre samog otvaranja radnje.

U Srbiji su u poslednjih skoro godinu i po dana otvoreni „Jutro“ objekti u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Novom Bečeju, Valjevu, Batočini, Jagodini, Ćupriji, Doljevcu

Pročitajte i ovo...

Ostavite komentar