Home VestiBiznis & Finansije Veseli Francuz koji zaobilazi obezbeđenje

Veseli Francuz koji zaobilazi obezbeđenje

by bifadmin

Da li vam je poznato ime Remi Gaillard? Ako ste redovni posetilac youtube-a, verovatno ste naleteli na bar neku njegovu duhovitu akrobaciju.

Simpatični Francuz je prodavac cipela koji je ostao bez posla, nakon čega je odlučio da snima smešne klipove. Njegove ludorije zabavljaju milione gledalaca, a sam Remi je toliko snalažljilv da se našao i u Francuskoj odbojkaškoj reprezentaciji obučen u dres, dok su ga ostali igrači zapanjeno gledali dok je pevao himnu. Imao je on i zapaženije uloge, poput astronauta na golf terenima, civila koji policajcima piše kaznu za parkiranje, gimnastičarke u gradskom prevozu ili praseta koje ulazi u mesaru i napada kasapina.

Slavan je postao nakon finala fudbalskog kupa Francuske 2002. godine, kada se najopuštenije priključio slavlju i rukovao sa Žak Širakom, kao da je on igrač koji je zaslužan za pobedu. Od tada je poznat po lakom zaobilaženju obezbeđenja i upadanju na bitnije manifestacije.

Mi vam ovom prilikom puštamo jedan od njegovih gegova, ali sigurno postoji i neki drugi koji odgovara vašem ukusu, jer, verovali ili ne, u njegovom opusu ima više od 80 video klipova.

Pročitajte i ovo...