Home VestiBiznis & Finansije Školski centar Agrobanke

Školski centar Agrobanke

by bifadmin

Na dan Svetog Save Agrobanka obeležava osam godina rada Školskog centra, koji je osnovan 27.01.2002 godine, i nalazi se u centrali banke.

Agrobanka je jedina banka u Srbiji koja kontinuirano i profesionalno u svom Školskom centru obučava svoje kadrove na jedinstven način.

U ovoj svojevrsnoj školi bankarstva u osmogodišnjem periodu organizovano je 266 kurseva koje je pohađalo oko 4 hiljade polaznika iz redova radnika Agrobanke. U Školskom centru radnici su učili strane jezike, korporativnu kulturu, rešavali brojne probleme savremenog bankarskog poslovanja koji su pratili uvođenje novih tehnologija, novih bankarskih proizvoda i usluga.

Kako Banka sve više ima potrebu da preko novih bankarskih proizvoda povećava broj svojih usluga i njihov kvalitet, ona mora biti sve više prisutna na terenu preko svojih ekspozitura. Zato Agrobanka pruža posebnu pažnju procesu usavršavanja rukovodilaca kao i operativnih radnika.Na dan Svetog Save Agrobanka obeležava osam godina rada Školskog centra, koji je osnovan 27.01.2002 godine, i nalazi se u centrali banke.

Pročitajte i ovo...