Home VestiBiznis & Finansije Komercijalna banka udvostručila kamate za štednju u švajcarskim francima

Komercijalna banka udvostručila kamate za štednju u švajcarskim francima

by bifadmin

Svim svojim štedišama koji joj svoje uloge u švajcarskim francima povere na štednju u periodu od 1. jula do 30. septembra 2010. godine, Komercijalna banka nudi dvostruko više kamate.

Ova oročena štednja je, u slučaju potrebe, dostupna klijentima i pre isteka roka oročenja, sa kamatom koja važi za najpovoljniji rok do trenutka razoročenja (kamatna stopa na sredstva po viđenju primenjuje se samo ukoliko se sredstva razoroče pre isteka roka od 6 meseci, a za sva ostala razoročenja vrši se stepenasti obračun kamate).

Kao dodatnu povoljnost, Banka će štedišama koje se odluče da oroče svoja sredstva u iznosu protivvrednosti od minumum 100 evra, na rok od najmanje 12 meseci, omogućiti konverziju evra u švajcarske franke, bez bilo kakvih dodatnih troškova, uz primenu srednjeg kursa prilikom prodaje evra i kupovine franaka.

U akciji stimulisanja oročene štednje u švajcarskim francima do 30.09.2010. godine, u Komercijalnoj banci kamatne stope iznose od 1.00 – 4.25% za redovne štediše i od 1.00 – 4.30% za najmlađe – Cvrčak štedište.

Pročitajte i ovo...