Home VestiBiznis & Finansije Sport je moja navika

Sport je moja navika

by bifadmin

U narednih 5 nedelja udruženje Aktivan život i sajt Trcanje.rs organizovaće kurs pod nazivom “Aktivno leto u Beogradu – sport je moja navika”. Svi koji tek počinju ili se još uvek dvoume da uplivaju u svet zdravih navika imaće priliku da nauče i reše nedoumice oko sporta, zdravlja i upravljanja vremenom. Pokret Aktivnog života čine ljudi koji cene svoje slobodno vreme i koriste ga korisno i konstruktivno.

Najvažnije što organizatori žele da postignu jeste da kampanjci u bavljenju sportom, svi koji počinju pa prestaju sa teretanom, aerobikom ili trčanjem dobiju inspiraciju, znanja i dobro društvo da istraju u rekreaciji i aktivnoj promeni.

Biće organizovana radionica o ishrani, upravljanju vremenom, sticanju novih navika. Prava prilika za sve one koji vec dugo planiraju da „počnu“ sa sportom i da se pokrenu, a nikako to da urade.

Konačni cilj biće da se prihvati odgovornost za sopstveno zdravlje, izgled i samopouzdanje. Učesnici će videti šta za nas znači “Zdravo je kul!” i šta organizatori mislie o rečima koje prečesto čujemo: “Nemam vremena da se bavim sportom/sobom.”

Više informacija možete pročitati ovde.

Pročitajte i ovo...