Home VestiBiznis & Finansije Počelo glasanje za mlade genijalce

Počelo glasanje za mlade genijalce

by bifadmin

U toku je javno glasanje putem SMS poruka i preko web portala www.superste.net za najbolje među finalistima konkursa Kluba 27, koji za cilj ima da promoviše i nagradi aktivne, talentovane i kreativne mlade ljude koji postižu izuzetne rezultate u oblastima kojima se bave.

Nakon što je stručni žiri konkursa Kluba 27, od svih 405 prijavljenih kandidata, odabrao 30 finalista, započelo je javno glasanje za pobednike. Prijave su stigle iz 98 gradova Srbije, a među 215 devojaka i 190 mladića najviše je bilo umetnika.

Kandidati koji su se našli među finalistima predstavljeni su u oblasti u kojoj su se prijavili: umetnost, drušvene nauke i prirodne nauke / tehničko-tehnološka oblast. Na adresiwww.superste.netmoguće je glasati samo za po jednog kandidata iz svake oblasti. Glasanje će trajati do 5. maja u ponoć, a pobednici u svim kategorijama će biti proglašeni do kraja maja. Žiri će odabrati dobitnike tri glavne nagrade od po 200.000 dinara, dok će javnim glasanjem biti određeno 12 dobitnika nagrada od po 50.000 dinara, po četiri iz svake kateogorije. Ukupno će biti nagrađeno 15 mladih, a fond za nagrade je 1.200.000 dinara.

Pročitajte i ovo...