Home VestiBiznis & Finansije Letnji popusti za putničko zdravstveno osiguranje

Letnji popusti za putničko zdravstveno osiguranje

by bifadmin

„Dunav osiguranje“ je u susret letnjoj turističkoj sezoni kreiralo promotivne uslove za putničko zdravstveno osiguranje (PZO), osiguranje domaćinstva i niže cene za turističke aranžmane Kon Tiki Travela

Sva fizička lica-osiguranici koji do 31. avgusta zaključe polisu PZO za jedno poslovno ili turističko putovanje u inostranstvo, koje u kontinuitetu traje do 30 dana, stiču pravo na popust od 20% na premiju PZO, bilo da se radi o individualnoj, porodičnoj ili grupnoj polisi ( više od 10 lica). Posebna pogodnost je porodična polisa „ Dunav osiguranja“ – kojom obezbeđujete i potpuno besplatno osiguranje vaše dece. Sa polisom putničkog zdravstvenog osiguranja „Dunav osiguranja“ zaštićeni ste tokom privremenog boravka u inostranstvu u slučaju iznenadne bolesti ili povrede.

Svojim osiguranicima „Dunav osiguranje“ koji često putuju i žele uvek da se osećaju sigurno tokom putovanja pruža mogućnost da korišćenjem Dunav kartice za putničko zdravstveno osiguranje priušte sebi dodatni komfor. Po promotivnoj ceni od samo 75 eura obezbeđujemo pokriće sumom osiguranja od 35.000 evra za godinu dana, za pojedinačna turistička i poslovna putovanja, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana. Dunav kartica osiguraniku omogućava zdravstvenu pomoć u svim zemljama Evropske unije, u Rusiji i u Turskoj.

Polisa kombinovanog osiguranja domaćinstava i popust za letovanje

U želji da obezbedi finansijsku zaštitu vlasnicima kuća i stanova, garaža i stvari u njima, usled brojnih rizika kojima je izložen stambeni prostor, Kompanija Dunav osiguranje je kreirala specijalnu ponudu kombinovanog osiguranja preko sistema objedinjene naplate komunalnih i drugih usluga, putem uplatnica JPK „Infostan“.

Pogodnosti se ogledaju u visini premije za prvi mesec koja iznosi samo 1 dinar. Ostale rate biće obračunate u skladu sa tarifom za ovu vrstu osiguranja, odnosno 2,5 dinara po kvadratu. Za sugrađane koji su svoja domaćinstva već osigurali na ovaj način Kompanija „Dunav osiguranje“ pripremila je i specijalne pogodnosti – popuste za aranžmane iz aktuelne ponude Kon Tiki Travela: za Španiju, Italiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Sloveniju 7% i Grčku, Egipat, Tursku, Dubai i Tajland 5%.

Pravo korišćenja ovih pogodnosti imaju lica koja su prijavljena na adresi osiguranog stana. Promotivni uslovi važe do 31. avgusta ove godine, a popusti na turističke aranžmane se mogu iskoristiti do 1. novembra.

Pročitajte i ovo...