Home VestiBiznis & Finansije Konkurs za redizajn logotipa i znaka DSOJ-a

Konkurs za redizajn logotipa i znaka DSOJ-a

by bifadmin

Društvo Srbije za odnose s javnošću raspisalo je konkurs za (re)dizajn grafičkog rešenja vizuelnog identiteta DSOJ – znaka i logotipa. Konkurs je otvoren za sve zainteresovane studente dizajna, dizajnere sa radnim iskustvom, kao i sva zainteresovana pravna i fizička lica. Rok za preuzimanje konkursne dokumentacije je 19.09.2011. godine, a radovi moraju biti dostavljeni najkasnije do 03.10.2011. godine. Radovi se dostavljaju isključivo elektronskim putem, u skladu sa tehničkim detaljima koje propisuje konkursna dokumentacija.

Žiri će izabrano rešenje (kao i autora rešenja) predstaviti javnosti na godišnjoj konferenciji Društva Srbije za odnose s javnošću, planiranoj za novembar 2011. godine. Osim promocije, autor izabranog rešenja biće nagrađen novčanom nagradom u iznosu od 50.000 dinara, kao i besplatnim učešćem na svim konferencijama, skupovima, seminarima i predavanjima koje DSOJ bude organizovao do kraja 2012. godine.
Konkursnu dokumentaciju možete preuzeti mailom, upućivanjem zvaničnog zahteva na mail adresu drustvo@pr.org.rs, osoba za kontakt: Igor Drčar, sekretar DSOJ.
Po završetku postupka, a najkasnije 60 dana od dana zatvaranja konkursa, rezultati će biti objavljeni na sajtu Društva Srbije za odnose s javnošću: www.pr.org.rs.

Pročitajte i ovo...