Home VestiBiznis & Finansije Sedmi SAP World Tour

Sedmi SAP World Tour

by bifadmin

Kompanija SAP najavila je danas konferenciju SAP World Tour. Korisnici SAP rešenja kao i ostali posetioci imaće priliku da čuju veoma zanimljiva i korisna predavanja. Profesor dr Dragan Đuričin će govoriti o ekonomskoj situaciji u Srbiji i svetu i očekivanjima u narednom periodu. Posebno zanimljiva izlaganja biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, kompanije NIS i Peštan, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da rade efikasnije odnosno, da smanje troškove, povećaju produktivnost i poboljšaju operativne performanse. Takođe, biće predstavljeni novi proizvodi i napredna poslovna rešenja kompanije SAP kao i trendovi do 2015. godine.

Konferencija pod sloganom „Run Better“ biće održana 5. oktobra u Pozorištu na Terazijama. Posvećena je sistematizaciji znanja i iskustva, uz najave trendova i korisnih ekspertskih saveta i rešenja za buduće poslovanje kompanija i njihov stabilan i održiv razvoj. Učesnici događaja su najveći ekonomski stručnjaci, predstavnici menadžmenta korisnika, SAP eksperti i naravno predstavnici medija. Konferencija „Run Better“ je najznačajniji poslovni godišnji događaj za sve korisnike SAP rešenja kao i za zajednicu u okviru koje kompanija SAP posluje.

Osim standardne ponude SAP ERP-a, SAP CRM-a i biznis inteligencije, biće predstavljeno novo „In-Memory“ rešenje, „HANA“ koje omogućava obradu ogromnih količina podataka u realnom vremenu, kao i rešenja za mobilne uređaje, koja korisnicima treba da omoguće još veću efikasnost i da im pomognu da budu podjednako operativni na svakom mestu i u svakom momentu.

SAP World Tour je najveći godišnji događaj za korisnike koji kompanija SAP organizuje. Odvija se u čak 70 gradova širom sveta. Događaj tradicionalno počinje u martu mesecu i onda se, zavisno od zemlje, odvija do novembra meseca. Ovo će biti sedmi SAP WT u Srbiji na kome će učestvovati preko 350 najviših rukovodilaca najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća.

Pročitajte i ovo...