Home VestiBiznis & Finansije Specijalna ponuda Crédit Agricole Srbija tokom nedelje štednje

Specijalna ponuda Crédit Agricole Srbija tokom nedelje štednje

by bifadmin

Crédit Agricole Banka je za predstojeću nedelju štednje pripremila potpuno nov štedni prozvod na ovom tržištu – Liberté ++, koji pored odlične kamatne stope na štednju u evrima, klijentima obezbeđuje i dozvoljeni minus u visini od 80% od iznosa oročenog depozita i uz izuzetno povoljnu kamatnu stopu!

Liberté++ pruža klijentu mogućnost da oroči svoju štednju u evrima na godinu dana, uz kamatnu stopu do 4.5%, dok mu Banka u isto vreme odobrava dozvoljeni minus u dinarima, u visini od 80% iznosa depozita, i uz kamatnu stopu od samo 1.5% mesečno (fiksna kamatna stopa u dinarima) – bez obaveze prebacivanja zarade u Crédit Agricole Banku ili bilo kojih drugih uslova.

Proizvod je prvenstveno namenjen klijentima koji, uz dobre uslove štednje i sigurnost najveće banke u Evropi za poslovanje sa stanovništvom, žele sebi i svojoj porodici da obezbede dodatna finansijska sredstva po izuzetno povoljnim uslovima, odnosno klijentima koji nemaju redovna primanja pa iz tog razloga ne mogu aplicirati za bilo koji drugi kreditni proizvod.

Sredstva mogu biti korišćena kako za novu potrošnju, tako i za servisiranje obaveza u drugim bankama – kao što su dozvoljeni minus ili kreditna kartica, a koji su po pravilu 2 ili 3 puta skuplji od ovog proizvoda. Dodatni benefit je što ovaj proizvod ne ulazi u kreditnu zaduženost klijenta, pa samim tim klijentima ne umanjuje kreditnu sposobnost za druge kreditne proizvode, kao što su auto ili stambeni kredit.

Na primer, ukoliko klijent u Crédit Agricole Banci oroči 2.000 evra kroz ovaj proizvod, banka će mu odobriti dozvoljeni minus u visini od 160.000 dinara. Klijent ovim sredstvima može da raspolaže shodno svojim potrebama, bez ikakvog ograničenja, a kamatu u iznosu od 1.5% mesečno plaćaće samo na iskorišćeni iznos dozvoljnog minusa, i samo za dane kada je dozvoljeni minus koristio.

Pored svega navedenog, svi klijenti će do kraja godine, uz ovaj proizvod potpuno besplatno dobiti i DINA debitnu karticu koja im omogućava da raspolažu svojim sredstvima 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji!

Pročitajte i ovo...