Home VestiBiznis & Finansije Flydubai leti u Beograd

Flydubai leti u Beograd

by bifadmin

Flydubai, vodeća „low-cost“ avio-kompanija iz Dubaija, predstavila je 46. destinaciju na svetu na kojoj leti – Beograd. Ovo je 12. destinacija kompanije flydubai u centralnoj i istočnoj Evropi, regionu koji je od ključnog značaja za strateški razvoj ove avio-kompanije.

Let kompanije flydubai broj FZ713 krenuo je juče ka Aerodromu Nikola Tesla u 09:10 ujutro, a sleteo u Beograd u 11.55 časova po lokalnom vremenu. Ovaj let je označio dolazak kompanije flydubai u Srbiju i dodatno širenje mreže međunarodnih destinacija ove kompanije, kojih trenutno ima 46 u 27 zemalja članica Saveta za saradnju zemalja Persijskog zaliva, Bliskog istoka, severne Afrike, Indijskog potkontinenta, Azije i oboda Evrope.

Na konferenciji za medije, kojoj su prisustvovali predstavnici Vlade Srbije, generalni direktor kompanije flydubai Gait al Gait (Ghaith Al Ghaith) istakao je da će „ova nova ruta omogućiti turistima i poslovnim ljudima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata da uživaju i posete brojne atrakcije. Takođe se nadamo da će novi letovi omogućiti srpskoj zajednici u Dubaiju koja broji više od 5.000 članova da češće posećuje prijatelje i porodicu kod kuće.’’

Pročitajte i ovo...