Home VestiBiznis & Finansije Greb greb žurka povodom nove kampanje Državne lutrije Srbije

Greb greb žurka povodom nove kampanje Državne lutrije Srbije

by bifadmin

Velikom Greb greb žurkom, koja je održana u prostorijama Robne kuće Beograd u Knez Mihailovoj ulici, Državna lutrija Srbije predstavila je svoju najnoviju kampanju za popularne srećke u okviru nesvakidašnje Greb greb izložbe. Svi koji budu želeli da vide kako nastaje jedna velika marketinška kampanja, i da „zavire“ u svet Greb greb srećki moći će da posete izložbu u narednih nedelju dana.

U izložbenom delu gosti su učestvovali u nagradnoj igri imitirajući čuvene „prste“ koji već nedeljama sa bilborda i TV reklama pozivaju igrače da „samo mrdnu prstom“. Fotografije učesnika igre biće postavljene na na Greb greb Facebook grupi, a vlasnik fotografije koja prikupi najveći broj „lajkova“ biće nagrađen vrednom nagradom.

Dok su se sa takozvanog „Greb Greb zida sreće“ smešili dosadašnji dobitnici, na Greb greb trafici se stvorila velika gužva, jer su zvanice pokušavale da osvoje neku od brojnih nagrada iz ponude aktuelnih srećki i tako se i sami nađu na srećnom zidu. Onima koji su u pokušaju da „ogrebu“ nagradu pokvarili manikir, u zamenu za nedobitne srećke, na raspolaganju je bio improvizovani Greb greb manikir salon.

Pročitajte i ovo...