Home VestiBiznis & Finansije Siemens na Sajmu zaštite imovine, lica i poslovanja

Siemens na Sajmu zaštite imovine, lica i poslovanja

by bifadmin

Divizija Building Technologies kompanije Siemens d.o.o. učestvuje na Međunarodnom sajmu zaštite imovine, lica i poslovanja – iSEC, koji je svečano otvoren danas i trajaće do subote, 5. novembra na Beogradskom sajmu.

Sajam, koji se održava po drugi put, bavi se visokim tehnologijama u funkciji javne i privatne bezbednosti, tehničkom infrastrukturom objekata, kao i korporativnom, industrijskom i informacionom bezbednošću.

“Na ovogodišnjem sajmu predstavljamo najsavremenija rešenja iz oblasti zaštite lica i imovine, bazirana na zelenim tehnologijama sa posebnim akcentom na rešenjima za komandne centre za upravljanje kritičnim infrastrukturama i Total Building Solutions”, rekao je Pavle Banić, direktor Siemensove divizije Building Technologies.

Divizija Building Technologies nudi rešenja kojima se na inteligentan način integrišu tehnologija električnih instalacija, automatizacija objekata, protivpožarna zaštita i sigurnosni sistemi. Ovakav pristup, zasnovan na tridesetogodišnjem iskustvu Siemensovih stručnjaka, korisnicima pruža u potpunosti integrisane sigurnosne sisteme, kojima se upravlja iz jedne tačke.

Pročitajte i ovo...