Home VestiBiznis & Finansije Eurobank EFG pomogla opremanje školske fiskulturne sale

Eurobank EFG pomogla opremanje školske fiskulturne sale

by bifadmin

Eurobank EFG i Fondacija Ana i Vlade Divac, opremili su fiskulturnu salu odeljenja osnovne škole Ljubivoje Bajić Medveđa u mestu Rujišnik nadomak Trstenika, u okviru projekta humanitarne kreditne kartice „Veliko srce”.

O.Š. Ljubivoje Bajić Medveđa, odnosno ogranak škole u mestu Rujišnik, pohađaju učenici od prvog do četvrtog razreda i jedna je od malobrojnih područnih škola koje imaju fiskulturnu salu. Nakon molbe učitelja Veroljuba Miletića, banka je sredstvima obezbeđenim iz projekta „Veliko srce“ omogućila nabavku sportske opreme za fiskulturnu salu.

Eurobank EFG i Fondacija „Ana i Vlade Divac“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije, stoje iza ideje humanitarne MasterCard kreditne kartice „Veliko srce“. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobanka svoj deo prihoda uplaćuje u Fondaciju, u svrhu rekonstrukcije dečijih igrališta u dečijim ustanovama širom Srbije. Upotrebom ove kartice do sada su obnovljena igrališta u Beogradu, Nišu, Novoj Pazovi, Pančevu, Čačku, Vlasotincu, Boru i Prokuplju. Što se veći broj klijenata bude odlučio za MasterCard karticu „Veliko srce“, to će i više dece u gradovima u Srbiji moći da podele istu radost.

Pročitajte i ovo...