Home VestiBiznis & Finansije Holcim sa kupcima donira 600 hiljada evra deci bez staranja

Holcim sa kupcima donira 600 hiljada evra deci bez staranja

by bifadmin

Kompanija Holcim zajedno sa svojim kupcima donirala je 600 hiljada evra za realizaciju programa socijalne zaštite dece bez roditelja, obrazovanje talentovanih učenika, kao i za projekte zaštite životne sredine.

Ova donacija biće usmerena u saradnju na projektima nevladine organizacije „Naša Srbija“. Do ove saradnje dovela je inicijativa kupaca Holcim Srbije da se od svake kupljene tone cementa izdvoji jedan evro za humanitarne svrhe. Tim povodom, generalni direktor Holcim Srbije Gustavo Navaro i direktorka „Naše Srbije“, Mina Milićević potpisali su Protokol o saradnji.

“U vremenu ekonomske krize smatram da je dužnost velikih i stabilnih kompanija kao što je Holcim Srbija, da na svaki mogući način pomognu društvu u prevazilaženju najvećih problema sa kojima se suočava. Zbog toga smo bez oklevanja prihvatili inicijativu naših kupaca. Posebno me raduje što to pokazuje da ima još dosta ljudi u Srbiji koji danas žele da pomognu najugroženijima“, izjavio je Gustavo Navaro, generalni direktor kompanije Holcim Srbija.

Pročitajte i ovo...