Home VestiBiznis & Finansije OTP banka nudi kredit za refinansiranje sa grejs periodom od šest meseci

OTP banka nudi kredit za refinansiranje sa grejs periodom od šest meseci

by bifadmin

OTP banka svojim klijentima nudi dinarski kredit za refinansiranje uz mogućnost korišćenja grejs perioda od šest meseci. Ovim dinarskim kreditom mogu se refinansirati svi tipovi keš kredita, kao i kreditne kartice, lizing, dozvoljeni minus, uz mogućnost dobijanja većeg iznosa kredita od iznosa duga koji se refinansira.

Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje kredita je veoma jednostavna, uz minimalan broj dokumenata koje klijent treba da obezbedi. Kredit se odobrava klijentima u radnom odnosu, sa tekućim računom u OTP banci na koji primaju ili će nakon odobrenja kredita primati redovnu mesečnu zaradu. Uslov za dobijanje ove vrste kredita je da je prosečna zarada za poslednja tri meseca minimum 30.000 RSD.

Građani mogu da podnesu zahtev za kredit u iznosu od od 50.000 do 800.000 dinara uz promenljivu nominalnu kamatnu stopu na godišnjem nivou: 6M BELIBOR + 5,99%. Period otplate kredita je od 13 do 84 meseca, odnosno do 96 meseci, u zavisnosti od idividualne procene kreditne sposobnosti klijenta. Posebna pogodnost predstavlja grejs period od 6 meseci u toku kog se plaća samo kamata, što će ratu u ovom periodu učiniti znatno nižom.

Pročitajte i ovo...