Home VestiBiznis & Finansije Pristop Group i Goldbach Group ušli u strateško partrnerstvo osnivanjem kompanije Goldbach Adriatic

Pristop Group i Goldbach Group ušli u strateško partrnerstvo osnivanjem kompanije Goldbach Adriatic

by bifadmin

Pristop Group d.o.o, jedna od najvećih regionalnih mreža za upravljanje komunikacijama, i švajcarska korporacija Goldbach Group, vodeća Evropska mreža za elektronske komunikacije, udružile su svoje usluge u oblasti digitalnih komunikacija u Sloveniji i Hrvatskoj u okviru nove regionalne komapnije Goldbach Adriatic.

Saradnja između agencija Pristop Group i Goldbach Group u novostvorenoj kompaniji, u kojoj Goldbach Group ima većinsko vlasništvom od 51% a Pristop Group 49%, zasniva se na strateškom partnerstvu u okviru kog ove dve korporacije planiraju da se udruže u širenju tržišta digitalnih komunikacija u Jadranskom regionu.

Osnivanje Goldbach Adriatic stvorilo je jednu od najjačih digitalnih marketing kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja će korisnicima ponuditi agencijske usluge (putem Renderspace) kao i druge usluge vezane za digitalne medije (putem Goldbach Audience) i koja u 2012. godini planira da ostvari oko 8,5 milliona eura prihoda. U naredne tri godine kompanija planira progresivan rast (a do 2015. da utrostruči prihode).

Pročitajte i ovo...