Home VestiBiznis & Finansije SAP Forum konferencija u junu u Beogradu

SAP Forum konferencija u junu u Beogradu

by bifadmin

Kompanija SAP, tržišni lider u oblasti poslovnog aplikativnog softvera najavila je danas konferenciju SAP Forum, koja će se održati 13.juna 2012. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu.

Na ovogodišnjem SAP Forumu posetioci će imati pšriliku da čuju veoma zanimljiva izlaganja, a među najvažnijima biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, Poreska uprava Srbije i kompanije Rudnap grupa i Komercijalna banka, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da optimalizuju poslovanje, da rade efikasnije i smanje troškove. Biće reči i o tome kako je SAP ovim organizacijama omogućio da bolje upravljaju finansijama, ljudskim resursima, da imaju bolji uvid u celokupno poslovanje kroz izveštaje u realnom vremenu, odnosno kako su im SAP rešenja omogućila pravovremeni i precizan uvid u najvažnije delove ili celokupno poslovanje.

Tokom konferencije prisutni će, od vodećih SAP stručnjaka, moći da čuju kako SAP kroz pomoć kompanijama da povećaju efikasnost i produktivnost, može da pomogne celokupnoj privredi da radi bolje. Takođe će biti reči o tome kako SAP institucijama i organima državne uprave omogućava da efikasnije upravljaju budžetima, odnosno novcem poreskih obveznika.

Posebno zanimljiv deo na SAP Forumu biće okrugli sto za finansijske direktore na kome će učestvovati SAP korisnici (Grad Beograd, PTT Srbija, Carlsberg, Direct Group, Tarkett), ekonomski analitičari iz medija. Finansijski direktori navedenih kompanija razgovaraće o upravljanju troškovima i prihodima, planiranju likvidnosti, analizi proftiabilnosti i budžetiranju u aktuelnim privrednim uslovima.

Pored navednog, tokom SAP Foruma profesor dr Dragan Đuričin predstaviće makroekonomsku analizu za Srbiju i region i govoriće o očkivanim ekonomskim kretanjima u narednom periodu

Takođe, Gartner će predstaviti najnovije trendovi i aktuelnu raspodelu tržišnog učešća u segmentu poslovnih softverskih aplikacija, rešenja za mobilne uređaje, biznis analitike, in-memory rešenja i baza.

SAP Forum je najveći godišnji događaj za korisnike koji kompanija SAP organizuje. Očekuje se da će ove godine na SAP Forumu učestvovati oko 400 najviših rukovodilaca najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća, predstavnika državne uprave, SAP korisnika i partnera, kao i predstavnika medija.

Pročitajte i ovo...