Home VestiBiznis & Finansije AIK Pozitiv paket: Povoljni krediti za refinansiranje

AIK Pozitiv paket: Povoljni krediti za refinansiranje

by bifadmin

Objedinjeni paket uslugaAIK banke nudi građanima jedan od najpovoljnijihkredita na tržištu za refinansiranje dugovanja u drugim bankama.Pored dinarskog kredita, AIK Pozitiv paket podrazumeva besplatno otvaranje i održavanje tekućeg računa, MasterCard kreditnu i debitnu karticu uz koju se dobija PayPass platni stiker, najinovativnije sredstvo plaćanja na našem tržištu.

Nominalna kamatna stopa iznosi 16,87 odsto za dinarski kredit za refinansiranje i usklađuje se na šestomesečnom nivou. Krediti se mogu uzeti u vrednosti od 50 hiljada do milion dinara, uz rok otplate do 60 meseci i grejs period do 6 meseci.

„Za nepunih 10 meseci, od kada je u našoj ponudi AIK Pozitiv paket, plasirali smo više od 1,5 milijardi dinara, što govori da smo ponudili uslugu po meri građana“, izjavila je Ivana Ranđelović Đorđević, izvršni direktor Sektora stanovništva, malog biznisa i platnog prometa iz AIK banke.

Uz MasterCard revolving kreditnu karticu koja se izdaje na 48 meseci bez troškova i mesečne članarine, korisnik može odabrati i paket putnog zdravstvenog osiguranja za predstojeća zimska putovanja. Dodatni benefit ovog paketa je i MasterCard PayPass platni stiker – nalepnica koja je veoma praktično sredstvo za sva plaćanja klijenata. Platni stiker je pionirski poduhvat AIK banke na tržištu Srbije i jedan od najinovativnijih načina plaćanja u svetu.

AIK Pozitiv paket tekući račun nema troškova otvaranja i održavanja, a građani tako dobijaju besplatno usluge elektronskog bankarstva, SMS izveštavanje o promenama na računu, debitne i kreditne kartice bez članarine, besplatno izdavanje čekova, stimulativni kurs za obavljanje menjačkih poslova kao i kamatu na pozitivan saldo na tekućem računu od tri odsto godišnje.

Pročitajte i ovo...