Home VestiBiznis & Finansije U okviru Nedelje štednje Fleksibilna ponuda za štediše u AIK Banci

U okviru Nedelje štednje Fleksibilna ponuda za štediše u AIK Banci

by bifadmin

AIK Banka je za ovogodišnju nedelju štednje kreirala novi štedni proizvod prevashodno namenjen građanima koji pored sigurnosti žele i fleksibilnost. Klijenti koji oroče novac na rok do 11 meseci imaju mogućnost da podignu ulog u celosti u bilo kom trenutku uz istovremenu isplatu glavnice i kamate, uz nominalnu godišnju kamatnu stopu od 5% (EKS 4,25%).

Pored „Garantovano slobodne štednje“, štediše u AIK Banci očekuje i standardna ponuda oročene štednje u evrima sa posebno stimulativnim kamatama za oročenje na 15 i 25 meseci. Nominalna godišnja kamatna stopa za sredstva oročena na 25 meseci iznosi 5,7 odsto (EKS 4,87%), dok kod perioda oročenja na 15 meseci kamata iznosi 5,5 odsto (EKS 4,68%). Građanima koji oroče sredstva na 12, 15 ili 25 meseci na raspolaganju su i pogodnosti u vidu besplatnog tekućeg računa sa pozajmicom na bazi štednje i VISA Charge ili Gold kreditnih kartica bez članarine sa garantovano najpovoljnijom kamatom na tržištu.

AIK Banka je, uz uvažavanje preporuka Centralne banke, korigovala kamatne stope kako bi izašla u susret klijentima i na sebe preuzela trošak poreza po odbitku na prihod od kamate koji od 1. oktobra iznosi 15, umesto dosadašnjih 10 odsto.

Pročitajte i ovo...