Home VestiEkonomija Počinje odbrojavanje do najvećeg regionalnog skupa globalnih HR stručnjaka

Počinje odbrojavanje do najvećeg regionalnog skupa globalnih HR stručnjaka

by bifadmin

Još nekoliko nedelja deli nas od najvećeg regionalnog skupa u oblasti Ljudskih resursa „HR Experience 3“ i razmene iskustva sa vrhunskim svetskim HR stučnjacima globalnih giganata Ebay & Pay Pal Europe, PepsiCo Europe, Statoil, Gazprom International, Coca Cola EAG, Nomura International, Hertz, New Look Retailers, koji će predstaviti nove svetske trendove 22. marta u Beogradu, u svečanoj sali hotela Metropol Palace. Glavni organizator događaja je internacionalna kreativna agencija P.world.

Svetski gigant E bay zabeležio je porast prodaje tokom poslednja tri meseca 2012. godine za osamnaest odsto, na 3,9 milijardi dolara, zahvaljujući kupovini preko pametnih telefona. Izneti podaci premašili su očekivanja analitičara. Iza ovog snažnog trenda nalaze se motivisani zaposleni koji direktno doprinose sjajnim rezultatima ove kompanije. Svoje iskustvo u oblasti Ljudskih resursa za jednu od najuspešnijih kompanija današnjice E bay & Pay Pal predstaviće Anemi Res. Iza planetarno uspešnog poslovanja kompanija kao što su Statoil ili E bay & Pay Pal, bitna uloga namenjena je sektoru ljudskih resursa koji kreira neverovatne HR strategije.

„Centralno mesto strateškog poslovanja uspešnih kompanija današnjice, prati trend rastuće potrebe za pronalaženjem talentovanih ljudi. Okruženje je konkurentsko i jedna od najvećih vrednosti kompanija je motivisan i lojalan zaposleni i prepoznavanje potrebe za ulaganjem u kreativnost i inovativnost ljudi. Treći put u Srbiji organizujemo HR Experience, jedini i najveći globalni skup HR profesionalaca u regionu. Ponosni smo što je „HR experience” postao regionalni brend. U poslednje dve godine ovaj događaj u Srbiji i Hrvatskoj posetilo je hiljadu delegata. Događaj je interaktivno iskustvo, imate priliku da lično izložite svoje projekte i razmenite ideje i probleme sa expertima i nakon toga implementirate znanje i unapredite poslovanje” izjavio je Kosta Petrov, glavni organizator događaja i generalni direktor agencije P. World.

Pročitajte i ovo...