Home VestiPolitika i društvo Jednogodišnja plaćena praksa u Carlsbergu za najbolje studente

Jednogodišnja plaćena praksa u Carlsbergu za najbolje studente

by bifadmin

Kompanija Carlsberg Srbija, drugu godinu zaredom, raspisala je konkurs za izbor najboljih studenata beogradskih i novosadskih fakulteta, koji će dobiti priliku da pohađaju jednogodišnji plaćeni program kompanije i time steknu prva praktična znanja i mogućnost zaposlenja u pivari. Program je namenjen ambicioznim i uspešnim apsolventima osnovnih studija ili studentima master studija iz oblasti ekonomije, informatike, finansijske matematike, programiranja i menadžementa informacionim sistemima, a sa prosečnom ocenom iznad 8,5 i dobrim poznavanjem engleskog jezika.

studenti

Priliku da se praktično usavršavaju kroz angažovanje u različitim sektorima kompanije dobiće dvoje najboljih kandidata. Tokom programa odabrani studenti će imati priliku da se kroz učestvovanje, i čak vođenje značajnih projekata na kojima sarađuju zaposleni iz različitih sektora pivare, upoznaju sa kompletnim poslovanjem ove uspešne, internacionalne kompanije.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 2. juna, na sajtu kompanije rchr.carlsberg.rs, kao i na Carlsberg Srbija Facebook stranici facebook.com/Carlsberg.Srbija. Selekcija kandidata će se obaviti u nekoliko u faza, od juna do septembra, a program će započeti 1. oktobra.

Pročitajte i ovo...