Home VestiBiznis & Finansije Komercijalna banka nudi kredite za kupovinu opreme i mehanizacije u poljoprivredi

Komercijalna banka nudi kredite za kupovinu opreme i mehanizacije u poljoprivredi

by bifadmin

Povodom održavanja Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, Komercijalna banka je pripremila specijalnu ponudu Kombank agrar kredita namenjenih kupovini nove i polovne poljoprivredne mehanizacije i opreme.

Krediti za mehanizaciju se odobravaju sa rokom otplate do 7 godina, uz mogućnost korišćenja grejs perioda, odnosno odložene otplate, do 2 godine i mogućnost kreditiranja PDV-a. Karakteriše ih i fleksibilan način otplate, gde klijenti sami biraju između mesečnih, tromesečnih, šestomesečnih i godišnjih rata. Predmet obezbeđenja može da bude mehanizacija koja se kupuje.

zeleno

Svi zahtevi za kredite koji budu podneti od početka trajanja Sajma, 18. maja, pa do 1. juna 2013. godine, biće odobreni po veoma atraktivnim kamatnim stopama. Podnosioci zahteva moći će da se opredele za fiksnu ili varijabilnu kamatnu stopu. Fiksna nominalna kamatna stopa tokom celog perioda otplate kredita (do 7 godina) iznosi 6,95% na godišnjem nivou (EKS 7,4%), za sve iznose i rokove kredita. Ukoliko se klijenti opredele za varijabilnu kamatnu stopu, ona iznosi 6M euribor + 5,95%, takođe za sve iznose i rokove kredita.

Za zahteve za kredite podnete za vreme trajanja Sajma, obezbeđen je prioritet pri obradi, pa poljoprivrednici mogu brzo i jednostavno da dođu do željene mehanizacije i opreme. Uz to, u saradnji sa određenim partnerima Banke, odnosno prodavcima poljoprivredne mehanizacije, obezbeđeni su dodatni, još povoljniji uslovi.

Zainteresovani poljoprivrednici detaljne informacije o ponudi kredita Komercijalne banke namenjenih agraru, mogu da dobiju na štandu Banke na Novosadskom sajmu, kao i na pultovima postavljenim na štandovima poslovnih partnera.

Pročitajte i ovo...