Home VestiEkonomija Besplatno putno osiguranje za celu porodicu uz određene kreditne kartice Banca Intesa

Besplatno putno osiguranje za celu porodicu uz određene kreditne kartice Banca Intesa

by bifadmin

Banca Intesa poklanja putno osiguranje klijentima koji raspolažu American Express Green i Gold platnim karticama. Asistentske kartice besplatnog putnog osiguranja uključuju osiguranje za sve zemlje sveta i pokrivaju do 180 dana provedenih van Srbije u periodu od 12 meseci. Korisnici Visa i MasterCard kreditnih kartica izdatih nezavisno od Intesa Hit tekućeg računa takođe dobijaju besplatnu polisu putnog osiguranja za područje Evrope.

Kartice putnog osiguranja Banca Intesa izdaje bez dodatnih troškova za klijenta uz navedene kreditne kartice.

odmor

Posebnu pogodnost za sve građane koji raspolažu American Express Green i Gold platnim karticama kao i Visa i MasterCard kreditnim karticama iz Gold programa Banca Intesa predstavlja i poklon putno osiguranje za članove uže porodice, supružnike i decu do 18 godina, u slučajevima kada putuju sa nosiocem osnovne kartice. Da bi iskoristili ovu funkcionalnost, korisnici pomenutih platnih kartica treba da prijave osiguravajućoj kući Delta Generaličlanove svoje porodice pre putovanja. Imajući u vidu da godišnja članarina za American Express Green kreditnu karticu iznosi 2.400 dinara, kao i činjenicu da polisa osiguranja za četvoročlanu porodicu koja planira dvonedeljni boravak u Grčkoj iznosi 4.720 dinara, korisnik ove platne kartice može ostvariti značajnu uštedu pri samo jednom putovanju.

Takođe, Banca Intesa svim zainteresovanim građanima, bez obzira da li su klijenti Banke ili ne, omogućava kupovinu polisa putnog osiguranja u bilo kojoj od gotovo 200 svojih ekspozitura u 113 gradova Srbije.

Osim toga, Intesa je uspostavila poslovnu saradnju sa više od 100 najznačajnijih turističkih agencija u zemlji koja u zavisnosti od pružaoca konkretne usluge može uključiti plaćanje aranžmana i na12 mesečnih rata bez kamate i bez naknade.

Pročitajte i ovo...