Home VestiEkonomija Tri rate lizinga bez kamate

Tri rate lizinga bez kamate

by bifadmin

Povodom desetogodišnjice uspešnog poslovanja na srpskom tržištu, lizing kuća S-Leasing odlučila je da omogući plaćanje prve tri rate bez kamate svim klijentima koji se odluče za novo finansiranje i svoj zahtev podnesu do kraja septembra.

s-leasing_logo
U okviru akcije koja obuhvata sve predmete lizinga, klijentima će biti omogućena pogodnost da tokom prva tri meseca plaćaju samo glavnicu, dok će se S-Leasing odreći kamate. „Povodom decenije prisustva naše kompanije na tržištu Srbije, u znak zahvalnosti želeli smo da podelimo deo naših prihoda sa klijentima i da na taj način obeležimo ovaj jubilej i proslavimo uspešno poslovanje sa njima“, rekao je Bojan Vračević, član izvršnog odbora S-Leasing-a.

Kompanija S-Leasing članica je Erste grupacije, na srpskom tržištu još od 2003. godine i predstavlja jednu od vodećih lizing kompanija u Srbiji. Tokom svog desetogodišnjeg rada finansirala je oko devet hiljada ugovora za pet hiljada partnera u iznosu od 262 miliona evra. Portfolio kompanije je raznovrstan i ravnomerno raspoređen, a čine ga komercijalna vozila (44 odsto), putnička vozila (33 odsto), kao i mašine i oprema (23 odsto).

Pročitajte i ovo...