Home Vesti Dodeljene Effie nagrade, Pristop Slovenija osvojila treće mesto

Dodeljene Effie nagrade, Pristop Slovenija osvojila treće mesto

by bifadmin

Agencija Pristop Slovenija osvojila je treće mesto u kategoriji najefikasnijih nezavisnih agencija na svetu po Effie Effectiveness Indexu. Nagrada je osvojena u konkurenciji preko 2.400 finalista iz 40 zemalja koje su organizovali nacionalnu dodelu Effie nagrada u svojim zemljama.

img-effie-awards

EEI nagrađuje autore najefikasnijih komunikacijskih i marketinških aktivnosti na četrdeset svetskih tržišta i meri rezultate kampanja pre i posle njihovog sprovođenja. Effie index efikasnosti rangira najefikasnije agencije, oglašivače i robne marke sa obzirom na skup bodova dobijenih za projekte sa kojima su učestovali na Effie takmičenjima u svojim zemljama. U Srbiji, u okviru Pristop grupe posluje agencija Pristop Beograd kao i marketinška agencija Idea Plus Communications.

Prvo mesto u kategoriji nezavisnih agencija na ovogodišnjem Effie-u zauzela je ukrajinska agencija Banda Agency, drugo agencija Alametifarika iz Turske, dok treće dele Pristop Slovenija i turska agencija Rababa. Sa druge strane, u kategoriji najefikasnijih oglašivača na svetu, Unilever je i ove godine prvi, a prate ga Procter & Gamble i Coca-Cola. Najefikasniji brendovi u oglašavanju su Coca-Cola i McDonald’s, dok je Pepsi ove godine treći na svetu.

Pročitajte i ovo...