Home VestiEkonomija Još jedna agencija za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja u Beogradu

Još jedna agencija za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja u Beogradu

by bifadmin

Agencija za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja, „Team Buričić“, otvorena je u Beogradu i to je četvrta agencija otvorena pod franšizom kompanije UNIQA osiguranje, ali prva koja je data osobi koja do sada nije radila u okviru kompanije. Mogućnost da započne sopstveni posao, pod imenom i uz podršku UNIQA osiguranja, Željko Buričić, vlasnik agencije „Team Burčić“, dobio je zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu rada u oblasti osiguranja.

„Sa konceptom generalne agenture upoznao sam se tokom rada u Austriji i želeo sam da takav sistem poslovanja razvijem i u Srbiji. Osim toga, ideja mi je bila da bogato internacionalno iskustvo i znanje podelim i sa našim ljudima. Posebno sam ponosan što su se moj trud, posvećenost, upornost, rad i zalaganje isplatili i što mi je ukazano poverenje da budem deo UNIQA osiguranja i nastavim sa širenjem mreže klijenata. Ponosan sam što je agencija „Team Buričić“ biti deo UNIQA tima i daću svoj maksimum da opravdam poverenje koje mi je ukazano“ izjavio je Željko Buričić, vlasnik agencije za ekskluzivno zastupanje.

Nikola Djukic, UNIQA osiguranje, Zeljko Buricic, vlasnik agencije Team Buricic i Franc Vajler, UNIQA

Uvođenjem novog koncepta prodaje UNIQA osiguranje doprinosi razvoju malog biznisa, afirmiše preduzetništvo i podržava samostalni početak poslovanja kako svojih zaposlenih, tako i građana koji, zahvaljujući izuzetnim kvalitetima, iskustvu i dosadašnjim rezultatima, dobijaju franšizu za otvaranje svoje agencije.

Agencija „Team Buričić“, Željka Buričića, ekskluzivno će prodavati sve proizvode UNIQA osiguranja, poslovaće kao posebno pravno lice sa sopstvenim finansijskim bilansom uspeha, uz obavezu poštovanja standarda UNIQA osiguranja.

Ovo je četvrta po redu agencija za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja u Srbiji, a planirano je i otvaranje još nekoliko agencija u narednom periodu, sa ciljem uspostavljanja novih distributivnih linija u okviru ekskluzivnih kanala prodaje, povećanja broja prodajnih mesta i postizanja veće pokrivenosti tržišta.

Pročitajte i ovo...