Home VestiEkonomija Lafarge kreditira one kojima fali novca za završetak gradnje

Lafarge kreditira one kojima fali novca za završetak gradnje

by bifadmin

U Srbiji trenutno postoji veliki broj individualnih stambenih objekata na kojima je započeta gradnja, ali koji nisu završeni zbog nedostatka sredstava. Imajući to u vidu, kompanija Lafarge je kroz saradnju sa svojim partnerima u ovom projektu obezbedila kredite u maksimalnom iznosu do 350.000 dinara sa rokom otplate do 3 godine, uz konkurentne uslove i značajne olakšice. Ukoliko se kredit uzeme na godinu dana, kamata je 0%. Naime, Lafarge FINALE krediti su fiksni, dinarski bez učešća, sa nepromenjivom kamatnom stopom, bez vezivanja za kurs evra, bez troškova obrade, kao i bez potrebe prenosa plate. Procedura odobravanja je brza i jednostavna, jer se krediti realizuju na stovarištima u roku od 2 sata.

Lafarge Srbija je u saradnji sa Societe Generale bankom i stovarištima građevinskog materijala širom Srbije, plasirala novi način prodaje građevinskog materijala na stovarištima, kojim građanima, kao krajnjim korisnicima, omogućavamo kupovinu građevinskog materijala putem kredita, uz značajne olakšice. Lafarge FINALE krediti su krediti sa sufinansiranom kamatnom stopom, jer je naš cilj da na ovaj način obezbedimo pristupačne uslove svima koji žele da završe svoje nezavršene građevinske objekte i poboljšaju kvalitet stanovanja. Istovremeno, na ovaj način zelimo da doprinesemo i povećanju obima prodaje na stovarištima.

Building corner of the house

Pod istim uslovima građanima su pored građevinskih dostupni i drugi materijali kojima praktično pokrivamo sve potrebe korisnika, kao što su elektro materijali, elementi za opremanje kupatila, PVC materijali, krovni pokrivni elementi, dekorativni materijali,alati, proizvodi od gvožđa, boje i lakovi, pločice i podne obloge.

“S obzirom na to da dobro poznajemo situaciju u građevinskoj industriji i osluškujući, istovremeno, specifične potebe naših klijenata, kao i krajnjih korisnika, mi u Societe Generale banci osmislili smo inovativan način da ponudimo trenutno najbolje uslove kreditiranja za nabavku gradjevinskog materijala na tržištu. Ova ponuda je rezultat dugogodišnje uspešne saradnje sa kompanijom Lafarge Srbija.“ istakao je Frederic COIN, direktor Societe Generale banke Srbija.

Lafarge FINALE sufinansirajući krediti za kupovinu građevinskog materijala biće dostupni su u svim većim gradovima Srbije, omogućavajući na taj način najvećem broju građana da pod povoljnim uslovima obezbede građevinski i drugi potreban material.

Pročitajte i ovo...