Home VestiEkonomija AXA osiguranje širi mrežu

AXA osiguranje širi mrežu

by bifadmin

Nove filijale AXA Osiguranja otvorene su na Novom Beogradu i u Nišu, čime je kompanija napravila prvi korak u ostvarenju jednog od strateških ciljeva – širenje poslovne mreže. Otvaranjem novih prodajnih mesta, AXA Osiguranje zaposlilo je više od 70 ljudi, pa je ukupan broj zaposlenih kompanije dostigao 150.

kisobran jos jedna

Novobeogradska filijala smeštena je na adresi Bulevar Milutina Milankovića 23 i stanovništvu i privredi nudi raznovrsne vrste osiguranja. Filijala u Nišu otvorena je u Ulici Janka Veselinovića broj 2 i to je prva poslovnica kompanije izvan Beograda. U toku sledeće godine ekspanzija poslovne mreže AXA Osiguranja biće nastavljena i obuhvatiće druge velike gradova u zemlji.

Pored ekspanzije prodajne mreže, u prethodnom periodu poslovanje AXA Osiguranja obeleženo je snažnim rastom u neživotnom osiguranju. Ukupna premija kompanije u prvoj polovini godine bila je za 120 odsto veća nego u istom periodu prošle godine, čime je AXA Osiguranje postalo najbrže rastuća osiguravajuća kuća na tržištu.

Pročitajte i ovo...