Home VestiPolitika i društvo Banca Intesa: Povoljniji krediti za kupovinu nameštaja

Banca Intesa: Povoljniji krediti za kupovinu nameštaja

by bifadmin

Banca Intesa je uoči 51. Međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije pripremila još povoljnije uslove pod kojima će odobravati potrošačke kredite za kupovinu nameštaja, rasvete, podnih i zidnih obloga i kućne galanterije. Navedeni zajmovi dostupni su do 30. novembra bez naknade za obradu kreditnog zahteva i uz niže kamatne stope, koje su kod dinarskog modela povoljnije i za 6 procenta poena u odnosu na standardnu ponudu.

namestaj

Da bi postali korisnici pomenute pozajmice građani nisu u obavezi da izvrše prenos zarade u Banca Intesa. Potrošački krediti Banca Intesa za kupovinu nameštaja i prateće opreme plasiraju se svim zainteresovanim građanima u dinarima i indeksirani u evrima. Klijente koji se opredele dinarski model zajma očekuje fiksna mesečnu rata tokom celokupnog perioda otplate a ovaj model dostupan je bez učešća, u maksimalnom iznosu do 800.000 dinara i sa rokom otplate do 60 meseci. Potrošački kredit indeksiran u evrima Banka odobrava u iznosu do 8.000 evra, sa periodom otplate do 84 meseca i uz minimalno učešće od 30 odsto.

Procedura apliciranja za potrošački kredit Banca Intesa vrlo je jednostavna te građani pri podnošenju kreditnog zahteva treba da prilože samo profakturu prodavca i potvrdu o zaposlenju i visini primanja. Zahtev za potrošački kredit za kupovinu nameštaja i prateće opreme moguće je podneti u bilo kojoj od gotovo 200 ekspozitura Banca Intesa širom Srbije.

Pročitajte i ovo...