Home Vesti Krediti malom biznisu i preduzetnicima

Krediti malom biznisu i preduzetnicima

by bifadmin

Banca Intesa pripremila je specijalnu ponudu kredita za likvidnost namenjenog malim preduzećima i preduzetnicima. Sredstva su do 30. juna ove godine dostupna klijentima Banca Intesa ali i onima koji to žele da postanu, pod istim uslovima.

intesa

Kredit za likvidnost banka plasira u vidu dinarskog modela i modela sa valutnom klauzulom. Kredit za likvidnost u dinarima odobrava se u iznosu od 3.000 do 100.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa rokom otplate na 15 ili 20 meseci i uz mogućnost korišćenja grejs perioda u trajanju do 3 meseca. Navedena pozajmica, dostupna u okviru specijalne ponude, korisnicima je na raspolaganju uz fiksnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi već od 12,95 odsto.

Kredit sa valutnom klauzulom Banca Intesa odobrava sa rokom otplate na 20 meseci i uz kamatnu stopu u iznosu već od 6,95 odsto plus tromesečni euribor na godišnjem nivou, dok su iznos u kome se pozajmica plasira i uslovi korišćenja grejs perioda isti kao i kod dinarskog modela.  Specijalnu ponudu pozajmice za likvidnost mala preduzeća i preduzetnici mogu iskoristiti za nabavku repromaterijala, realizaciju plaćanja ka dobavljačima, izmirivanje finansijsih obaveza i održavanje tekućeg poslovanja.

Pročitajte i ovo...