Home VestiEkonomija „Konsultantska kuća“ – praksa za studente

„Konsultantska kuća“ – praksa za studente

by bifadmin

Projekat „Konsultantska kuća“ koji se na Ekonomskom fakultetu ove godine organizuje šesti put za redom, osmišljen je od strane AIESEC kancelarije a njegov cilj je timski rad na rešavanju konkretnih problema sa kojima se susreću mala i srednja preduzeća u Srbiji u oblasti menadžmenta, marketinga i odnosa sa javnošću.

Projekat je osmišljen tako da okupi studente iz inostranstva koji se bave marketingom, menadžmentom i odnosima sa javnošću koji će tokom šest nedelja zajedno sa domaćim studentima raditi na rešavanju studije slučaja malih i srednjih preduzeća i izradi marketing planova za bolju pozicioniranost tih preduzeća na tržištu rada. Realizacija projekta počinje prve nedelje juna.

aisek

Samo neke od povoljnosti za studente, a ujedno i preduzeća koja bi učestvovala na projektu “Konsultantska kuća“ jesu jedinstven spoj kreativnih ideja mladih ljudi iz celog sveta koji bi doprineo razvoju poslovanja i rastu rezultata tih preduzeća. Kompanijama učesnicima bila bi omogućena kvalitetna transparentnost na tržištu kroz rad sa mladim ambicioznim, kako domaćim, tako i inostranim studentima i postigla bi se relavantna inovativnost za sam progres kompanije. Takođe, jedna od prilika jeste i ostvarivanje društvene odgovornosti kroz uključivanje u neke od ovakvih projekata koje spajaju mlade ljude i preduzentike koji zajedno mogu doprineti razvoju društva i okruženja u kome rade, pored toga što će profesionalno razvijati sebe.

Za više detalja o investiciji i načinu učešća na ovom projektu, kompanije koje su zainteresovane mogu da kontaktiraju menadžera projektnog tima na email: consultinghouse2014@gmail.com

Pročitajte i ovo...