Home VestiEkonomija Kompanija Marbo – Biznis partner 2014.

Kompanija Marbo – Biznis partner 2014.

by bifadmin

Na svečanoj ceremoniji u hotelu Metropol, kompaniji Marbo je uručeno prestižno priznanje Biznis Partner 2014 u oblasti prehrambene industrije. Ovu regionalnu nagradu Mass Media International dodeljuje već punih 20 godina, pod sloganom „U biznisu, kao i u životu najvažniji je partner”.

pardon grisine

Sa svojih 1.200 zaposlenih i proizvodnjom smeštenom u Magliću u Srbiji i Laktašima u Bosni i Hercegovini, Marbo predstavlja jednog od vodećih regionalnih proizvođača grickalica. Svoje proizvode izvozi u zemlje u okruženju, ali i širom Zapadne Evrope. Kao deo PepsiCo kompanije, Marbo se rukovodi principom ‘Poslovanje sa svrhom’ čiji je cilj proizvodnja vrhunskih proizvoda uz stalnu posvećenost ljudima, talentima, životnoj sredini i zajednici u kojoj posluje.

Marbo je 2008.godine postao deo PepsiCo grupe, jednog od vodećih svetskih proizvođača hrane i pića. Nakon toga su usledile brojne investicije u ljude i proizvodnju, kao i kontinuirane inovacije koje su dobro poznate, lokalne brendove – Chipsy, Pardon, Gud i Clipsy, učinile pravim regionalnim šampionima. Ove godine, Marbo je dobio priznanje i za najboljeg poslodavca u svojoj, veoma konkurentnoj industriji. Ta nagrada je rezultat zadovoljstva zaposlenih i ona dodatno pokazuje posvećenost stvaranju partnerstava sa ljudima i zajednicom.

Pročitajte i ovo...