Home VestiBiznis & Finansije „Etihad“ predstavio novi brend „Etihad Airways Partners“

„Etihad“ predstavio novi brend „Etihad Airways Partners“

by bifadmin
 

„Etihad Airways“ je danas predstavio novi brend „Etihad Airways Partners“, koji povezuje grupu aviokompanija čiji je zajednički cilj da putnicima omoguće širi izbor putem unapređenih saobraćajnih mreža i reda letenja, kao i pružanjem dodatnih pogodnosti za putnike koji često lete.

 
Novo partnerstvo za početak okuplja šest članica – „Air Berlin“, „Air Serbia“, „Air Seychelles“, indijski „Jet Airways“, „Darwin Airline“ i „Etihad Airways“, saopštio je Etihad.
Druge avio kompanije, takođe, mogu da postanu Etihad ervejz partneri, čak i ako su članice druge postojeće alijanse, kao što je „Air Berlin“ koja je članica „Oneworld“.
Ključ saradnje u programu „Etihad Airways Partners“ čine snažne komercijalne veze i zajedničke vrednosti.
– Proširujemo naš poslovni model kako bismo uobličili i definisali platformu saradnje za aviokompanije koje srodno razmišljaju, što s jedne strane aviokompanijama učesnicama u partnerstvu omogućava sinergiju i efikasnost, dok s druge strane putnicima pruža širi izbor saobraćajnih veza i usluga kao i pogodnosti za putnike koji često lete – izjavio je predsednik i generalni direktor „Etihad Airways“ Džejms Hogan.
Etihad-Airways
Logo „Etihad Airways Partners“ predstavlja simbol izvrsnosti i globalne saradnje i biće istaknut na avionima i na brendiranom materijalu grupe aviokompanija okupljenih kako bi povezale putnike širom sveta, ali i sve više kao znak harmonizovanih standarda u vazduhu i na zemlji.
Hogan ukazuje na to da se „Etihad Airways Partners“ razlikuje od uobičajenih vazduhoplovnih alijansi budući da nudi prednosti koje daleko prevazilaze okvire obične poslovne saradnje.
– Potencijal za udruživanje saobraćajnih mreža radi maksimalne optimizacije vazduhoplovnih veza koje se nude putniku, kao i zajednička želja za pružanjem vrhunske usluge osnovna su za pristupanje programu „Etihad Airways partners“ – naveo je Hogan.
Prema njegovim rečima, putnici koji često lete osetiće prednosti formiranja brenda „Etihad Airways Partners“, jer će to eliminisati složenost i konfuziju koje postoje u globalnim alijansama.
Nastojimo da obezbedimo ujednačen nivo usluga putnicima koji često koriste naše usluge, kao i jedinstvene uslove za skupljanje i korišćenje stečenih milja, kazao je Hogan.
U tom smislu, sve članice ponudiće standardizovano nagrađivanje za prikupljanje milja i lojalne putnike, kontinuitet i prioritetne usluge.
Članice „Etihad Airways Partners“ stiču mogućnost primene ekonomije obima i operativnih sinergija, kao što su centri za postizanje izuzetnosti, formiranje zajedničkih timova prodaje za određene destinacije, zajedničke nabavke usluga i robe, kao i zajedničke obuke pilota i kabinskog osoblja u obrazovnim centrima „Etihad Airways“ u Abu Dabiju.
izvor: eKapija

Pročitajte i ovo...