Home VestiEkonomija EPS osvojio regionalnu SAP nagradu

EPS osvojio regionalnu SAP nagradu

by bifadmin

Na takmičenju SAP projekata za region Centralno-istočne Evrope, koji su implementirani u 2014. godini, Elektroprivreda Srbije (EPS) je dobitnik nagrade „SAP Quality Awards“ u kategoriji SAP HANA inovacija, na projektu implementacije SAP ERP rešenja. U konkurenciji više desetina projekata nominovanih u 14 zemalja EPS je ponela titulu Excellence Winner (Nagrada za izvrsnost) i time stekla pravo da projekat uđe u finalni izbor za projekat godine na EMEA regionu (Evropa, Srednji istok i Afrika).

struja

„Projekat je započeo 2013. godine i u rekordnom roku sistem je pušten u produkcioni rad početkom ove godine. Osnovni zadatak koji je EPS postavio je bilo uspostavljanje jedinstvenog poslovnog informacionog sistema, koja će EPS-u omogućiti efikasno i efektivno upravljanje, korporatizaciju i standardizaciju poslovnih procesa, i biti platforma za procese deregulacije i transformacije EPS-a u budućnosti. Ovo je inače bio i prvi projekat u regionu gde je implementirana SAP HANA“, rekao je tom prilikom Vojislav Genić, direktor kompanije SAP za Jugoistočnu Evropu.

Ceremonija proglašenja pobednika za Centralno-istočnu Evropu održaće se u februaru 2015. godine, u SAP-ovom poslovnom centru u Pragu. Tom prilikom će pobednicima biti uručene nagrade, plakete i sertifikati.

Pročitajte i ovo...