Home VestiIT i nauka Schneider Electric prefabrikovani modularni data centri

Schneider Electric prefabrikovani modularni data centri

by bifadmin

Projektovanje i dizajniranje data centra može predstavljati veliki izazov. Problemi u radu i kompatibilnosti, prekoračenje troškova i probijanje rokova su samo neke od poteškoća sa kojima se susrećemo, a koje značajno utiču na poslovanje. Schneider Electric nudi rešenje za pojednostavljivanje ovog procesa. Prefabrikovani moduli, podržani globalnim dizajnerskim i inženjerskim resursima, stvaraju data centar koji zadovoljava kriterijume učinka u vremenskom roku usklađenom sa poslovnim potrebama.

Ova modularna ponuda uključuje napajanje, hlađenje, IT i all-in-one data centar. Kako su gradivni blokovi fabrički testirani i unapred projektovani sa integrisanim hardverom i softverom, stižu na lice mesta spremni za brzo i lako raspoređivanje. Raspoređivanjem samo onoga što je u tom trenutku potrebno, kapitalni troškovi mogu biti unapred smanjeni.

Sa više od 50 godina iskustva u prefabrikovanim rešenjima, Schneider Electric pomaže u postizanju sledećih stvari:
• Predvidivog učinka: idealne gustine, dostupnosti i efikasnosti – na vreme i u skladu sa budžetom
• Bržeg raspoređivanja: manjeg broja odluka potrebnih za planiranje i dizajn
• Fleksibilnosti i skalabilnosti: raznih konfiguracija gustine i dostupnosti

Usluge Schneider Electric-a po pitanju dizajna i izgradnje data centara uključuju referentni dizajn koji značajno skraćuje vreme projektovanja i upravljanje projektima što osigurava jednostavnu instalaciju i izgradnju. Inženjeri su globalno dostupni za prilagođavanje modula i podešavanje konfiguracije po željenim merama.

Pročitajte i ovo...