Home VestiEkonomija Pretpremijera FIAT-a 500X u Srbiji

Pretpremijera FIAT-a 500X u Srbiji

by bifadmin

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) zvanično je najavila i novo ime kompanije, koja će se od sada zvati FCA Srbija d.o.o. Kragujevac (FCA Serbia d.o.o. Kragujevac), u skladu sa prošlogodišnjim uspešno okončanim spajanjem kompanija FGA i Krajsler (Chrysler).

Ovo je najavljeno tokom događaja organizovanog u italijanskoj ambasadi u Beogradu, povodom svečanog predstavljanja novog modela, Fiat 500X, na srpskom tržištu. Ovoj pretpremijeri prisustvovalo je preko 150 uglednih zvanica, uključujući ambasadora Italije u Beogradu, Đuzepea Manza (Giuseppe Manzo), zvaničnike Vlade, predstavnike poslovnih asocijacija i mnogih drugih uglednih gostiju.

„Fiat 500X predstavlja savršen spoj tradicionalnog modela Fiat 500 sa modernim.On postoji u dve verzije. Prvu karakterišu prepoznatljivi, elegantni stilski detalji, a predviđena je za mlade, dinamične i gradske kupce. Druga verzija poseduje izrazito više terenski izgled i opremu i idealno je rešenje za ljubitelje odmora i aktivnosti na otvorenom.“ rekao je Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli), komercijalni direktor kompanije FCA Srbija i dodao: „Ovom prilikom želim da Vas pozovem na Međunarodni salon automobila na Beogradskom sajmu, gde će svi posetioci imati priliku da se pobliže upoznaju sa spektrom modela iz našeg bren portfolija – FIAT, ALFA ROMEO, JEEP, FIAT PROFESSIONAL“.

Model Fiat 500X biće zvanično predstavljen na 52. Međunarodnom salonu automobila, koji će se održati na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta.

Pročitajte i ovo...