Home VestiEkonomija Prijem novca iz inostranstva u Telenor banci bez provizije

Prijem novca iz inostranstva u Telenor banci bez provizije

by bifadmin

Svim korisnicima Telenor banke, pored standardnih, na raspolaganju je još jedna jedinstvena usluga − besplatan priliv novca iz inostranstva. Ta usluga omogućena je svima koji primaju uplate iz bilo kog dela sveta ili Srbije, u jednoj od pet valuta: evro, dolar, funta, franak i norveška kruna.

Postupak priliva novca bez nadoknada je jednostavan i samo je potrebno da primalac ima otvoren tekući račun u Telenor banci. Vreme trajanja kompletnog procesa zavisi od inostrane banke iz koje se šalje novac.

Korisnici mogu da promene primljena sredstva po najpovoljnijem deviznom kursu na bankarskom tržištu onlajn ili preko mobilne aplikacije u menjačnici banke. Telenor banka omogućila je besplatno podizanje gotovine u evrima i dinarima na svim svojim bankomatima.

 

Unapređena mobilna aplikacija

U skladu sa potrebama korisnika, banka nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem postojećih servisa, pa su korisnicima od danas na raspolaganju napredne verzije mobilne aplikacije za IOS i Android platforme. Neke od novih funkcionalnosti su otvaranje i zatvaranje štednje po viđenju, kreiranje trajnih naloga, pregled detalja beskamatnog kredita za kupovinu pametnog telefona iz Telenor ponude i dr.

Pročitajte i ovo...