Home VestiEkonomija Doncafé se okitila novim međunarodnim priznanjima

Doncafé se okitila novim međunarodnim priznanjima

by bifadmin

Proizvodi Doncafé Brazil i Doncafé Professional Espresso kompanije Strauss Adriatic, jednog od vodećih proizvođača kafe u Srbiji, nagrađeni su prestižnim nagradama „Superior Taste Award” za 2015. godinu od strane Internacionalnog instituta za ukus i kvalitet (iTQi) sa sedištem u Briselu. Oba proizvoda su dobila visoke ocene od strane žirija sačinjenog od međunarodnih stručnjaka a u žiriranju je učestvovalo 1257 prehrambenih proizvoda iz celog sveta.

Inače, na svakom Doncafé pakovanju prisutan je pečat Čuvar svežine, koji označava da proizvodi nastaju u Aroma Expert zatvorenom sistemu proizvodnje sa ciljem da se arome u što većoj meri očuvaju. U naredne tri godine prestižni „Superior Taste Award“ znak, koji se može videti na nekim od najpoznatijih i najpopularnijih proizvoda širom sveta, biće korišćen da označi vrhunski kvalitet ovih Doncafé proizvoda. Doncafé Brazil napravljen je od najkvalitetnije Santos kafe sa brazilskih plantaža a Doncafé Professional Espresso sadrži sve što se od vrhunskog espressa i očekuje: savršen balans, jačinu, intenzivnu aromu i stabilnu kremastu penu.

Internacionalni institut za ukus i kvalitet „iTQi” sa sedištem u Briselu je vodeća svetska organizacija koja se bavi testiranjem, ocenjivanjem i promocijom superiornih proizvoda širom sveta. Sudije koje su ocenjivale proizvode su predstavnici 15 najprestižnijih kulinarskih i somelijerskih organizacija u Evropi. Testiranje i ocenjivanje je bilo zasnivano na „Blind test” principu, koji podrazumeva da sudije nisu upoznate sa tim koji brend ocenjuju što sam proces čini znatno objektivnijim.

Pročitajte i ovo...