Home VestiEkonomija Održana prva panel konferencija u saradnji SPEA i TMA

Održana prva panel konferencija u saradnji SPEA i TMA

by bifadmin

Panel konferencija MEET THE MONEY- Investors expanding into see održana je u utorak, u organizaciji Srpske Private Equity asocijacije (SPEA) i Turnaround management asocijacije (TMA), u hotelu Crowne Plaza u Beogradu.

Diskusiju na temu kako obezbediti trgovinu nenaplativim kreditima i pravilno korporativno restrukturiranje u Srbiji podržale su i kompanije Deloitte, PricewaterhouseCoopers (PwC), Trimingham i WM Equity Partners.

Dobrodošlicu panelistima i gostima poželeo je Marko Fabris, ispred TMA, a panel je vodio David Schoch, predsednik SPEA. Svoje znanje i iskustvo iz ove oblasti sa gostima su podelili i panelisti Darko Stanisavic (Deloitte), Michael Cullinane (EMSA), Chriss Buckle (Mezzanine Management GmbH), Valer Petrov (Axxess Capital) i Andreja Popović (APS Holding).

„Ovaj veoma posećen događaj danas je okupio savetnike, bankare i fondove kako bi se pronašao najbolji način za promociju bankarskih aktivnosti koje su usmerene na njihov portfolio nenaplativih kredita na razuman način. Događaji koji se bave ovom tematikom održavani su godinama unazad ali po mišljenju stručnjaka koji su se danas bavili ovom temom, kako iz Srbije tako i iz regiona, postoji spremnost da se suočimo sa ovim problemom. Obzirom da su banke dobro kapitalizovane, očekujemo značajan pomak do kraja 2016. godine.“, izjavila je Patricia Gannon, jedna od osnivača SPEA i rukovodeći partner u advokatskoj kancelariji Karanović – Nikolić.

Pročitajte i ovo...